zondag 27 april 2014

Manic Monday Medicine #9

Ziezo lieve lezers, het weekend zit er weer eens op. Ik weet niet hoe het met jullie zit, maar ik blik heel tevreden terug! Gelukkig neem ik foto's aan de lopende band, zo kan ik met behulp van een aantal beelden samenvatten hoe fijn mijn weekend was...

Vrijdagavond stond volledig in het teken van quality time met PJ. Wij deden van date night en ontdekten zo een pareltje in Brugge, namelijk Bistro Kok Au Vin. Review volgt very very soon!


Zoals jullie wellicht weten, ging ik gisteren shoppen. Dat leverde mij een aantal lovely new summer dresses op van bij mijn favoriete Gentse boetiek, Alternatief (Ottogracht 12A, Gent). I can't wait for summer to begin!!!!!

by Miss Miss
by Amélie & Amélie
 
Ik moet er wellicht niet bij vertellen dat ik zo blij als een klein kind weer huiswaarts keerde...

Oh ja, ik kocht ook nog deze way too coole shoes voor mijn kleine kastaar:
 
Stones & Bones (bij Torfs)

Ik kocht ook nog schoeisel voor mezelf, maar dat zullen jullie hier ten gepasten tijde wel de revue zien passeren :-)

Vandaag, zondag, genoot ik na het opstaan eerst van me time onder de vorm van een verkwikkende morning run in the sun. Ja, ik geniet daar enorm van, van afzien en zweten en buiten adem zijn. Achteraf is de voldoening zo groot, ik zou het lopen écht niet meer kunnen missen! Ik moést ook wel gaan trainen want ik wil scherp staan voor de 15 km Dwars Door Brugge op 11 mei.


PJ ging naar het voetbal kijken vandaag (en dat was hem van harte gegund, a man's gotta do what a man's gotta do nietwaar?) en dus was het heel rustig vanmiddag, terwijl Emil een lange middagdut deed. Het gaf mij wat tijd om in alle rust en stilte te schrijven voor mijn bijberoep, I love it! Ideaal trouwens om die shopping spree van gisteren te bekostigen ;-)
 

Daarna stond er natuurlijk nog wat moeder & zoon quality time op het programma. We trokken Brugge in want er was vanalles te doen rond de Erfgoeddag. Zo zagen we dance performances op de Markt. En natuurlijk passeerden we ook langs de speeltuin, een verplicht nummertje intussen en misschien niet zo origineel. Maar aan zijn blije snoet te zien, heb ik toch wel punten gescoord!
 

En nu is er nog een lazy sunday evening om te genieten vooraleer de werkweek weer start... Ik geef traditiegetrouw nog een mooie wijsheid mee om niet te vergeten deze week:
 

Ziezo, meer heb ik daar echt niet aan toe te voegen!

Lots of love, Josie xo

Geen opmerkingen:

Een reactie posten