zaterdag 26 april 2014

M.I.A.

Sweethearts of mine, vandaag ben ik er even niet. Ik ben namelijk shoppende. Kleedjes, rokjes, shortjes, T-shirtjes, cardigans, schoenen, accessoires... You name it, I'll be shopping it today!

Ik trek hiervoor naar Gent, mijn heimat, waar ik zo mijn vaste winkelroute heb waar ik weinig tot niet van afwijk. Eigenlijk pretty boring, maar wel efficiënt as hell want ik weet dat ik op mijn lievelingsadresjes altijd vind wat ik zoek. Lees: ik kom gegarandeerd gepakt en gezakt buiten. Ik winkel ook steevast moederziel alleen. Ik heb tijdens het winkelen van niemand advies nodig; it's just me, myself & mijne portemonnee.

Het is al een tijdje geleden en I work hard for my money, dus ik gun het mezelf van harte.  En daarbij, ik ben ook maar een normaal vrouwmens hoor, want:I'm very happy today... Hopelijk jij ook, lieve lezer? Maak er een fijne zaterdag van!

Lots of love, Josie xo

P.S. Hoogstwaarschijnlijk volgt er een resem fashionable instagrammekes en euforische tweets... Als ik mijn goesting vind tenminste, maar daar twijfel ik eigenlijk niet aan :-)

1 opmerking:

  1. Ik zag al veel leuks op je instagram, laat maar komen (geeft me weer wat inspiratie om zelf nog eens te gaan shoppen) ;)

    BeantwoordenVerwijderen