woensdag 23 april 2014

Summerproof Feet With Hansaplast Foot Expert


Onlangs schreef ik hier over mijn enorme goesting om massa's nieuwe high heels te kopen. Deze plannen worden zeer binnenkort omgezet in werkelijkheid (sommige paren zijn zelfs al onderweg, leve online shoppen!). Maar voor ik al die mooie pumps, sandaaltjes en peeptoes aan kan, wil ik eerst mijn voetjes nog eens duchtig onder handen nemen. Kwestie van ze volledig summerproof te maken. Ze hebben immers een hele winter lang 'opgesloten' gezeten in mijn laarzen. En ik heb sowieso al veel eelt op mijn voeten door het vele lopen, door mijn hoge hakken en door mijn 'actief bestaan' tout court.

Een grondige verzorgings- en oppepbeurt is voor mijn voetjes dus zeker geen overbodige luxe! Ik was dan ook heel blij te vernemen dat Hansaplast Foot Expert met iets nieuws op de proppen komt: een herstellende voetcrème op basis van een formule met 10% urea. Een verzorgingsproduct met een hoge huidverdraagzaamheid dat de droge, ruwe huid tegengaat en de voeten onmiddellijk verzacht.

Het succesingrediënt van deze intensief herstellende crème is urea, een natuurlijk actief bestanddeel dat de droge huid onmiddellijk rehydrateert. De voetcrème is subtiel geparfumeerd en dringt snel in mijn huid - ideaal want ik haat het om met plakkerige voeten in huis te lopen en zo overal vettige sporen achter te laten. De kuisfreak in mij kan zoiets écht niet aan...


Idealiter breng je de crème twee keer per dag aan op je voeten. Bij mij lukt het meestal maar één keer, maar ik vind dat eigenlijk wel voldoende. Gewoon zachtjes inmasseren en klaar is kees. Ik ben de Hansaplast herstellende crème nu zo'n twee weken aan het testen en ik merk al resultaat. De huid van mijn voeten voelt al merkelijk zachter en soepeler. Ik gebruik de crème in combinatie met de anti-eelt voetrasp en de puimsteen, en dus is ook mijn eelt al flink verminderd. De rasp bestaat uit een ruwe kant om het eelt te verwijderen, en een fijne kant om de huid daarna lekker glad te maken. Bovendien heeft ze een ergonomische handgreep, handig!

Ik blijf de Hansaplast herstellende voetcrème nog zeker een tijdje verder gebruiken zodat de huid van mijn voeten volledig hersteld en gevoed is... Dan ben ik volledig klaar om met al mijn nieuwe schoentjes te gaan paraderen op straat en op terrasjes!

Voor een tube Hansaplast herstellende voetcrème 10% Urea van 100 ml betaal je 6,39 €. Verkrijgbaar in de supermarkt en de drogisterij.
 
Hansaplast Foot Expert biedt trouwens een uitgebreid gamma voetverzorgingsproducten. Surf zeker eens naar hun website voor bijkomende informatie en advies over gezonde voeten.

Love, Josie xo

P.S. Moest ik na al deze weldadige voet-verwennerijen toch last hebben van pijnlijke pootjes, dan kan het eigenlijk maar aan één ding liggen...


 

1 opmerking:

  1. Haha, thanks voor die laatste :-) Eeltvorming gaat bij mij namelijk zoooooo traag dat ik waarschijnlijk pas tegen mijn 80ste compleet pijnloos hoge hakken zal kunnen dragen... Voordeel is dat mijn voeten zonder veel moeite summerproof zijn, nadeel is dat ik elke zomer opnieuw afzie: verhitte voetzolen en het vel dat van mijn tenen en hielen afpelt. Compeed is sinds jaar en dag mijn beste vriend, maar dan nog :-( Nee, het is niet iedereen gegeven, koester die haklievende voetjes maar, eelt of niet!

    BeantwoordenVerwijderen