zondag 20 april 2014

Yummie (S)watches!


Vandaag heeft iedereen wellicht al een overdosis zoetigheid achter de kiezen. En zo hoort het op Pasen! Wel, ik doe daar graag nog een schepje bovenop...

Het Zwitserse horlogemerk Swatch, waarvan ik al sinds mijn kindertijd grote fan ben (welk kind van de nineties heeft er géén Flik Flak horloge om de pols gehad?), brengt voor SS14 een suikerzoete collectie om van te watertanden op de markt. De Pastry Chefs Collection is volledig geïnspireerd op superschattige snoepjeskleuren en watertandende candies. Je pols wordt gewoonweg om in te bijten!

Ik hou enorm van arm candies (Just Julia en Les Soeurs zijn zo'n beetje mijn hofleveranciers). Voor mij is een horloge veeleer een leuk accessoire dan een gebruiksvoorwerp. Het moet dus vooral mooi, kleurig en flashy zijn. Daaraan voldoet deze Pastry Chefs Collection voor de volle 100%. Volledig Josie-proof!

Mijn favorieten uit de collectie op een rijtje:

Caramellissima
Sprinkled

Sweet Explosion
Sminty
Peppercane
En, zitten jullie ook te watertanden? Ik wel, ik denk dat ik binnenkort een bezoekje breng aan de dichtstbijzijnde horlogerie...

Goed nieuws trouwens, want de collectie is bijzonder budgetvriendelijk. Voor de Caramellissima, mijn absolute lieveling, betaal je amper 45 €! Meer info vind je hier.

Lots of sweeeeeeet love!
Josie xo

(Foto's: Pinterest)

2 opmerkingen:

  1. Ik wil die caramellissima ook echt wel!!!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. ja hé! ik heb alleen schrik dat hij bij niet zoveel outfits past... but then again, een beetje kitsch en contrast vind ik niet zo erg :-)

      Verwijderen