vrijdag 25 april 2014

Zachte Babybilletjes Met Mitocare

Eventjes een korte boodschap van algemeen nut voor de jonge mama’s onder mijn lezers, of gewoon voor alle mensen die houden van zachte, chubby babybilletjes...

Huidverzorgingsspecialist Mitocare kwam onlangs met iets nieuws op de proppen om komaf te maken met die vervelende rode billetjes bij baby’s. De Mitocare® Spray Luierwissel werd speciaal ontwikkeld om irritaties door vochtigheid en wrijvingen met de luier te voorkomen. De unieke formule verrijkt met zink, vitamine B5 en E verzacht, hydrateert en herstelt de huid van je kleine kapoen.


Enorm praktisch vind ik dat dit een superhandige spray is die het product gelijkmatig verdeelt over de billetjes. Twee à drie keer sprayen is voldoende. Je handen blijven op die manier proper, wat heel hygiënisch is. Door de fijne verdeling hoef je het product niet meer met de hand open te wrijven, dat gebeurt vanzelf in de luier door de natuurlijke wrijving van de billetjes.
Mitocare® Spray Luierwissel is getest door pediaters en geschikt voor dagelijks gebruik. Het product is verkrijgbaar bij de apotheek in een spray van 100 ml (richtprijs 10;95 €). Meer info en tips om luieruitslag te voorkomen vind je op de website.
Bovendien heeft Mitocare ook een praktische Baby Checkup app ontwikkeld, een soort digitaal gezondheidsboekje voor je kindje waarin je alle gezondheidsgegevens kan volgen en beheren. Ik heb de app zelf nog niet getest, enerzijds uit tijdsgebrek en anderzijds omdat ik niet echt nood heb aan een app om die gegevens bij te houden. Maar wie hierin interesse heeft, kan hem zeker downloaden op de smartphone!
Ik was sowieso al tevreden over de “gewone” tubes zinkzalf tegen luieruitslag. Maar deze handige sprayvariant van Mitocare vind ik ook heel goed. Ik kan Mitocare® Spray Luierwissel dus aanraden aan iedereen. Mijn kleine sloeber heeft alleszins geen rode geïrriteerde billetjes en gaat zoals jullie kunnen zien met een stralende big smile door het leven! J 
 
Sprayen is de boodschap dus!
Lots of love, Josie xo

Geen opmerkingen:

Een reactie posten