zondag 4 mei 2014

Click It! #11

Lang geleden dat ik hier nog eens wat leuke links gepost heb. Vandaag is de ideale dag om mijn schade in te halen, want het is zondag jullie hebben allemaal lekker veel tijd om lustig door te klikken...

* Eikes. Ik ben zot van hoge schoenen, maar zo ver zou ik echt nooit ofte nimmer gaan om in een gedroomd paar te passen. Laat staan dat ik er het geld voor heb, dat ook ja.
* Joepie. Nog een dikke drie maand en ik behoor tot het kliekje van de mooiste vrouwtjes. En nu gij!
* Zou ik binnen een goeie twintig jaar ook zulke kemels slaan tegen mijn zoon? In ieder geval, 't is ronduit hilarisch.
* Koffie is zoiets wat ik eigenlijk niet echt lekker vind maar toch drink, gewoon uit goesting, gewoonte of nood aan een caffeïneshot. Dat het eigenlijk totaal niet te zuipen is, bewijzen deze oprechte reacties van kindertjes.
* Gedaan met sukkelen met al die vervelende pellekes en een indringende geur die veel langer in je vingers blijft hangen dan je lief is... Dankzij deze supertip!
* Birks, ik denk dat elke vrouw minstens wel één paar staan heeft thuis. Ik durf me met de mijne (knalroze, fyi) nauwelijks in het openbaar te begeven uit schrik om aanzien te worden als een geitenwollensokkenvrouwmens (plus ik vind Havaianas zoveel comfortabeler, flashier en in Birki's heb ik zweetvoeten, maar dat ligt enkel en alleen aan mij). Maar met deze leuke stylingtips ga ik het er toch eens op wagen, denk ik.
* I love to Instagram, maar om het niveau van deze fantastisch creatieve mens te bereiken ga ik nog veel fotookes mogen trekken, peins ik.
* Speaking about Instagram, ik post al graag eens een inspirerende quote. Dus deze app is echt wel iets voor mij... Ik heb hem alvast gedownload!
* Eerlijk? Op niet zo zot veel eigenlijk... Met nummer 16 lag ik altijd strijk, en ook wel met zijn schattige roomie 41. Nummer 27 kon mij een beetje krijgen en 74 best wel heel veel, maar die had dan weer een rotkarakter... En als ik moest kiezen tussen 63 en 81 in The O.C. dan ging ik zeker voor de eerste (maar ook wel voor de tweede, gesteld dat hij het mij zou vragen)! Hoe zit dat met jullie eigenlijk?
* Dit vind ik nu eens een leuk weetje, zie!
* Dit is gewoon grappig.
* Ik post nogal graag vanalles op social media over hoe goed ik gelopen heb, hoe gelukkig ik daar wel van word enzovoort... Het verwondert mij echt dat ik nog geen zulke reacties heb gekregen. Ik zou het eigenlijk niet erg vinden, want ze zijn de max! Dus jullie weten wat je te doen staat hé na een volgende looptweet...
* Interessant artikel voor alle bloggers die, net als ik, soms niet weten waarover geschreven.
* Als je in volle verkiezingsgekte nog niet weet op wie je gaat stemmen en van plan bent een van de vele stemtesten te doen, laat het alstublieft dan deze zijn. Gegarandeerd geen twijfels meer!
* Dat ik dit nu pas ontdekt heb... Schande! Zoveel moois (handgemaakt bovendien) onder één dak, dat wordt na Pinterest een online plek waar ik vééééél tijd ga doorbrengen. En zo kunnen we afsluiten met iets grappigs:


Veel plezier ermee! En vergeet vooral ook niet te genieten van het heerlijke lentezonnetje vanmiddag!

Love, Josie xo

Geen opmerkingen:

Een reactie posten