dinsdag 20 mei 2014

Deauty Favorites

Het is al een tijdje geleden dat ik nog eens een Deauty update gepost heb. Ik ben nog altijd een trouwe deautista, daar niet van. Maar het is er gewoon niet meer van gekomen, deels wegens tijdgebrek en ook omdat er in de laatste boxes altijd wel een paar producten zaten die niet echt voor mij bestemd waren, en die ik dus ook niet gebruikt heb. Maar anderzijds zaten er ook een paar schitterende ontdekkingen bij die veel kans maken om deel te gaan uitmaken van het vaste meubilair van mijn badkamer. Ik deel ze graag met jullie!

Nuxe - Nirvanesque Crème Enrichie
Een rijke antirimpel dagcrème voor de droge tot zeer droge huid. De smeuïge textuur geeft je gezichtshuid een instant boost, maakt ze soepel en lekker zacht. Bovendien ruikt de crème overheerlijk, die typische geur die ook de alombekende (en door mij enorm geliefde) Huile Prodigieuse verspreidt. Ik wissel sowieso geregeld af van dagcrème, dus deze wordt zonder twijfel een van de volgende!

 

Vichy - Normaderm Diepreinigende Gel
Al heb ik er na een drukke dag niet altijd evenveel zin in, ik vind het een absolute must om 's avonds voor het slapengaan mijn huid goed te reinigen. De Normaderm fijne reinigingsgel, met een subtiel en zeer fris parfum, is een plezier om te gebruiken en maakt het avondlijke reinigingsritueel een pak aangenamer! Ze roept pukkeltjes, zwarte puntjes en een glimmende huid onherroepelijk een halt toe. Het is een zeer milde gel dus ook gevoelige huidjes kunnen ze zonder problemen gebruiken. Ik merk dat mijn huid zichtbaar gezonder en frisser oogt... Ik ben fan!Payot - Crème Démaquillante
Nu we toch over gezichtsreinigers bezig zijn: deze verzorgende reinigingsgel van Payot heeft mij ook meer dan aangenaam verrast. Als je op een zachte manier je make-up wilt verwijderen en je huid dat tikkeltje extra verzorging wil geven, dan moet je beslist deze kopen! Bovendien heeft hij een geweldig luxueus parfum, zalig! In de Deautybox van mei zal trouwens de "My Payot Jour" dagcrème zitten. I can't wait!Filorga - Hyal Défense Serum
Een paar keer per week verwen ik mijn huid met een serum: niet goedkoop, maar o zo doeltreffend (en je hebt slechts enkele druppeltjes nodig per keer). Dit serum van Filorga behoort tot mijn favorieten. Als je het gebruikt voor je je dagcrème aanbrengt, wordt je huid beter beschermd en gaat ze er stralender, gladder en voller gaan uitzien. Het serum zit tsjokvol antioxidanten die ervoor zorgen dat je huid er jong, fris en elastisch blijft uitzien. Een topper!


Redken - Diamond Oil Shampoo & Conditioner
Als je lokken nood hebben aan een boost, dan is het Diamond Oil gamma van Redken beslist een goeie keuze! De shampoo en conditioner zitten boordevol natuurlijke oliën en voedende bestanddelen die je haar een extra dosis glans en bescherming geven. Mijn lokken zijn na gebruik van deze shampoo en conditioner superzacht, ze blinken en ze kammen gemakkelijk uit (byebye vervelende knoopjes!). Kortom, met deze diamanten straal je als nooit tevoren!


Je ziet, het loont zeker de moeite om een maandelijks Deauty-abonnement te nemen. Ik leer er veel nieuwe producten door kennen, die ik anders misschien nooit zelf zou gaan kopen. Sommige al iets beter dan andere, dat is een feit, maar dat is net de bedoeling van het concept. Ik kijk alvast uit naar mijn box van deze maand, die wellicht volgende week in de brievenbus zal vallen... I keep you posted!

Lots of love, Josie xo

3 opmerkingen:

 1. Ik ben al jaren fan van Redken! Jammer dat het zo duur is... Zo'n oil shampoo zou wel niet voor mij zijn, ik heb van nature haar dat heel snel vet wordt, dus zo'n producten moet ik vermijden. De all soft vind ik wel super (zacht haar maar niet sneller vet), net als de full body (luchtig en volume) en tja, de blond glam :-) Trouwens, die diamond gloss (of zoiets) van Nivea heb ik intussen getest en die maakt mijn haar ook heel snel vet (nog sneller!), helaas pindakaas :-( Dat wordt mijn reserveshampoo voor in de winter of zo ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Redken is goed voor af en toe, idd een beetje duur voor elke dag. Maar eens een verwennerijtje kan geen kwaad hé, voor ons hardwerkende vrouwen ;-)
   Oei bij de Diamond Gloss heb ik geen last van vettigheid. Maar idd misschien een goeie wintershampoo voor jou dan...

   Verwijderen
  2. Ik wissel Redken ook af met andere!
   En mijn haar is echt abnormaal snel vet: 's morgens wassen, 's avonds zie je het al blinken :-( Ik was het elke ochtend, naar het schijnt maak je het zo alleen maar erger, maar ach :-)

   Verwijderen