vrijdag 16 mei 2014

Belmodo & Gerlinéa Go Healthy

Gezond eten en een healthy lifestyle, dat is 100% mijn dada. De aandachtige lezer van deze blog had dat wel al door. Groenten, fruit, veggie stuff, slaatjes, alles “zo bruin mogelijk” in plaats van “witter dan wit”, allerhande superfoods, experimentjes met glutenvrije producten… Gezond eten is voor mij geen kwelling, maar een enorm plezier. Ik ben iemand die liever een bontgekleurd slaatje op het menu zet dan een pak friet naar binnen werkt, en als ik op een dag mijn broodnodige dosis vitamientjes niet binnen krijg, onder welke vorm dan ook, word ik chagrijnig en begin ik enorm te zagen en op de zenuwen te werken. Gelukkig gebeurt dat zelden tot nooit (of toch niet om die specifieke reden), want mijn koelkast is altijd tot de nok gevuld met gezonde stuff. Gezond eten is een levensstijl waar ik me heel goed bij voel, waar ik enorm van geniet en waar ik eigenlijk weinig moeite voor moet doen. Let op, ik zondig ook graag eens (cheesecake & Côte d’Or Bouchéekes zijn my sweetest sins, en als je een verse lasagne voor mijn neus zet zal ik hem niet laten staan) en ik ga heel graag lekker gaan eten. Maar daar gaat het nu even niet over. Let’s talk healthy, babies!

Want om mensen aan een gezonde levensstijl te helpen, lanceerde Belmodo van 12 tot 18 mei in samenwerking met Gerlinéa de Healthy Week. Tijdens deze week verschenen er op de website tal van posts over gezond leven, gezonde voeding, beweging,… Check dus zeker eens de site, die overigens op alle vlakken top is (niet voor niets een van mijn absolute daily reads)! Bovendien verwende Belmodo haar trouwe darlings met een Gerlinéa verrassingspakket om hen te helpen op gewicht te blijven, te vermageren, of zich gewoon goed te voelen in hun vel. Guess what… I was one of the lucky ladies! Ik moet absoluut niet vermageren en heb geen problemen om op gewicht te blijven, en stress voor de nakende zomer (lees: bikini’s, shortjes en topjes) heb ik helemaal niet. Maar een extra motivatie om het gezond aan te doen is altijd mooi meegenomen, niet? Ik was dus in de wolken toen dit heerlijke pakket vol lekkers thuis arriveerde:

De Belmodo & Gerlinéa box bevat 14 lekkere maaltijdvervangers (vanillepudding, noodles, pasta, chocoladerepen,…) plus een verzorgende gezichtscrème en oogroller van Yves Rocher. Want uiteraard moet je naast je inner self ook je lichaam in de watten leggen! Ik moet toegeven dat ik aanvankelijk een beetje sceptisch was, omdat ik gezond eten heus niet zo moeilijk vind en ik er quasi van overtuigd was dat maaltijdvervangers alleen maar naar karton smaken. Maar door Gerlinéa heb ik mijn mening toch moeten herzien. Ik ga niet zeggen dat ik deze low calorie meals lekkerder vind dan mijn eigen overheerlijke veggie creaties, en ze kunnen zeker niet een mouth-watering pasta of pizza overtreffen. Maar voor wie op een aangename manier wat gewicht wil verliezen, wat altijd mooi meegenomen is met de zomer die voor de deur staat, is Gerlinéa echt wel een smakelijke keuze. Je hoeft je niet meer uit te hongeren of te overleven op water en droog brood. Kies gewoon voor Gerlinéa als je zin hebt in een healthy detox maar niét om kregelig rond te lopen van de honger. Voor mij is zo'n maaltijd niet voldoende, maar het smaakt wel. En dan vul ik toch gewoon aan met een lekkere homemade fruityoghurt als dessert?
 
De Gerlinéa maaltijden zijn trouwens ook superhandig als je eens geen zin hebt om te koken, maar je wilt ten allen prijze vermijden dat je jezelf volsteekt met rommel. Vanavond was dat bijvoorbeeld het geval. Na een drukke werkweek had ik geen goesting meer om achter de kookpotten te gaan staan. De oplossing moest ik niet ver zoeken: Gerlinéa zakje anderhalve minuut in de microgolfoven en klaar is kees. Niet alleen lekker en lief voor de lijn dus, maar ook perfect voor "luiewijvenmomentjes" :-)
Wil je meer weten over de producten van Gerlinéa? Neem dan zeker een kijkje op de website!
Met dank aan Belmodo.

Dus, lieve lezer, don't forget: you are what you eat... En voor de rest: geniet van het weeeeeeeeekend!!!

Lots of love,
Josie xo


2 opmerkingen: