maandag 26 mei 2014

Make The Most Of Every Day


Onder het moto “het kunnen niet altijd crèmekes, kleren en schoenen zijn” vind ik het hoog tijd om hier nog eens wat happy vibes in het rond te strooien. Dus bij deze: 10 van mijn favoriete gelukkigmakende foto’s van de voorbije 2 weken…

De schaterlach van mijn kleine speelvogel:


Flowers in da house! Deze waren extra speciaal want ik kreeg ze van de heren des huizes ter ere van moedertjesdag. Deze prachtige bos bloemen ging maar liefst 2 weken mee en rook overheerlijk. Waarschijnlijk omdat hij met zoveel liefde werd gekocht en gegeven, ah oui… J

Er zijn zo van die dagen dat ik me van ’s morgens vroeg bij het opstaan al begin te verlekkeren op wat ik ’s avonds ga eten. Bijvoorbeeld als er spaghetti op het menu staat met mijn eigen versgemaakte saus. Die is, al zeg ik het zelf, echt niet te versmaden (het is dan meteen ook een van de weinige dingen die ik like a pro kan klaarmaken, maar sssst!)
 

Of het nu voor mezelf is, voor mijn vriend of voor mijn zoon: shopping makes me happy! Zeker als Emil tijdens onze laatste shopping spree op de kids afdeling van de H&M wijselijk besluit om een lekker dutje te doen, zodat moeder op haar dooie gemak coole kleertjes kan kiezen voor hem. That’s my boy!Verse fraisen, daar kan ik zoooooooo van genieten… No further comment needed!
 
Mijn flipflops en ik: wij hebben een intense relatie, daarover schreef ik eerder al. Naar het werk ga ik altijd netjes hooggehakt, maar als ik dat in de weekends kan compenseren met een portie comfy sletserij ben ik a very happy girl!
 

Quality time op de speeltuin met mijn kleine klimmer. Doet mij in één klap de schuldgevoelens vergeten waardoor ik soms geplaagd wordt heb omdat ik weinig tijd heb voor hem tijdens de week…


Quality time met mijn andere lieve schat. Afgelopen weekend trokken we er 2 dagjes op uit naar Amsterdam, en het was de max. Hoe graag we ons kind ook zien, het doet altijd enorm veel deugd om eens just the two of us te zijn.
 

In een Amsterdamse curiosashop een leuke draagtas spotten met een zalige quote erop. Ik ga nu niet van mezelf beweren dat ik dom ben (dat zou pas dom zijn), maar ik neem het leven niet altijd zeer serieus en ik vind dat ook niet nodig… Ik heb de tas niet gekocht (ik had namelijk al genoeg andere rommel gekocht in dat winkeltje) maar heb de quote (voor wie ze niet kan lezen, it says "You can still do a lot with a small brain") wel vereeuwigd met mijn smartphone en kijk er met veel plezier naar terug...Mijn kind gebruiken als excuus om zelf nog eens op het draaimolentje te mogen op de kermis: héérlijk! Ik ving trouwens ook de flosj en dat maakte mij uitzinnig van euforie, tot ik onder mijn voeten kreeg van de baas van het molentje omdat mama’s blijkbaar niet mogen helpen om de flosj te vangen... But I don’t care, ik heb hem er toch maar mooi af getrokken en in mijn pollekes gehad J 
 
Ik kan hier nog lang mee doorgaan hoor, maar ik vind tien een mooi getal, niet? Wil je nog meer inspirerende, gelukzalige plaatjes zien? Dan kan je mij altijd volgen op Instagram!
Lots of love, and don’t forget to be happy sweeties!
Josie xo

Geen opmerkingen:

Een reactie posten