donderdag 22 mei 2014

& Other Stories...

Sinds vorige week is Antwerpen een kersvers shopping walhalla rijker: & Other Stories opende er op 16 mei zijn eerste Belgische vestiging! Op 7 juni is trouwens onze hoofdstad ook aan de beurt, so be prepared... & Other Stories behoort tot de Zweedse H&M-groep. Het is er iets duurder dan in H&M zelf, maar nog steeds heel betaalbaar. Je vindt er een uiteenlopend assortiment aan stijlen, van minimalistisch tot ultravrouwelijk. Trendy en fashionable kledij, schoenen, lingerie, handtassen, accessoires, een heuse beautylijn: you name it, they have it!

Daar gaat mijn shopalicious hartje natuurlijk een paar tellen sneller van slaan, of wat had je gedacht? Ik heb dus weer maar eens een wishlist opgesteld met al het moois van bij & Other Stories dat ik graag in huis zou halen… Kijken jullie even mee?

Cateye zonnebrillen hebben iets retro glamoureus, vind ik. En als ze dan ook nog eens in het oudroze zijn... Can somebody tell me how to resist to this baby, please?
 

Toegegeven, in dit schoudertasje raak ik wellicht nog geen kwart van al mijn sjakossenbrol kwijt. Maar dat is slechts bijzaak, want ik vind het absolutely adorable en zou maar al te graag de trotse eigenares worden van dit schatje: 
 
Ik zal maar toegeven dat ik de afgelopen maand genoeg high heels heb geshopt om een volledige voetbalploeg mee van schoeisel te voorzien (gesteld dat vrouwelijke voetbalspeelsters al hoge hakken zouden dragen natuurlijk), dus die prijken niét meer op mijn lijstje. Wat ik wél nog dringend moet aanschaffen, zijn een paar comfy & trendy loafers. Een aangezien ik zot ben van alles wat ook maar een klein beetje op een tijger lijkt... I want these, rrrrroawww :-)
 
Ik ben vaak jaloers op mijn zoon als hij zich in een supercomfortabele jumpsuit kan hijsen om een hele dag te spelen. Dat is toch gewoon supergemakkelijk: je hoeft maar één stuk uit te kiezen (lees: tijdbesparing voor de kleerkast 's morgens) en in tegenstelling tot een kleedje - waarvoor je ook maar één stuk hoeft uit te kiezen - kan je je in alle mogelijke bochten wringen zonder dat er bepaalde delen van je lichaam ongewenst het daglicht zien, if you know what I mean. Hoog tijd dat ik me zo'n jumpsuit aanschaf, dus! En weet je wat? Ik heb bij & Other Stories al een toppertje gespot...

In de zomer draag ik graag shortjes. Kort shortje + fleurig topje + flipflops + summer hair = perfect combo! Dit pastel minishortje staat hoog op mijn verlanglijstje, ik zie mezelf er al zo mee rondhuppelen in het zonnetje!

Een gestreept marinetruitje is een must-have basic, vind ik. Met een jeans, een shortje, een leuke rok, een opvallende ketting, een blazer: je kan het overal mee combineren, van casual comfy tot chic. Mijn huidige exemplaar heeft zijn beste tijd gehad, so it's time for a change!


Ik smeer als een bezetene handcrème omdat ik vaak last heb van droge pollekes. Deze Frozen Verbena Hand Cream is he-le-maal mijn goesting. Ik drink verbena (ijzerkruid) vaak in thee omdat het een rustgevende en zuiverende werking heeft. Mijn handen kunnen er dus ook alleen maar baat bij hebben! Bovendien is dit mini-tubetje superhandig om mee te nemen on the road.


Body Soufflé klinkt niet alleen heel lekker, het is ook pure verwennerij voor je lichaam. En met een naam als Rose Revival zijn mijn verwachtingen wel erg hoog gespannen... Must try very urgently!

 
& Other Stories kan je gaan leegkopen in de Korte Gasthuisstraat 17 in Antwerpen. Voor fashionista's die liever vanuit hun luie zetel winkelen (me!me!me!): geen paniek, je kan ook online je kleerkast vullen via de superhandige webshop!
Veel shoppingplezier, laat jullie maar eens volledig gaan!
Lots of love, Josie xo

Geen opmerkingen:

Een reactie posten