zaterdag 7 juni 2014

Deauty Update Mei 2014


Eind mei ontvingen alle Deautista's hun maandelijks verrassingspakket in de bus. Er was op voorhand aangekondigd dat het een speciale box zou worden, namelijk een samenwerking met de gevierde Belgische modeontwerpster Cathy Pill. Zij liet ons kennismaken met enkele van haar favoriete beauty buys. Ik vond de box op zich al prachtig, zo mooi dat ik het zonde vond om hem open te maken!

Maar wat erin zat, was ook meer dan de moeite waard! Ik laat je even mee snuffelen in de hoogspersoonlijke beauty bag van Miss Pill... Kijk, lees en laat je inspireren!


Bergasol Zonnemelk SPF 20 (25 ml) -  Deze heerlijk fris geurende zonnecrème bevat een soort bruiningsfactor. Je huid wordt dus beschermd tegen de zon, en wordt ook nog eens sneller bruin. Win-win situatie! Ik vind deze travel size verpakking superhandig om mee te nemen in mijn handtas, zodat ik altijd zonnebescherming bij de hand heb. Let the sunshine in!
Full size: 125 ml, aanbevolen verkoopprijs: 18,25 €

Plante System Getinte Hydraterende Emulsie (full size) - Ik ben fan van Plante System (een merk dat ik trouwens via Deauty leerde kennen een aantal maand geleden) omdat alles 100% natuurlijk is, maar dit product kende ik nog niet. Het is een lichte crème die onder andere hibiscus, cacaoboter en macadamia-olie bevat. Ze geeft je gezichtshuid een subtiel kleurtje en een gezonde glans en is dus ideaal als je geen zin hebt in foundation. Toen ik de crème, die overigens ook perfect hydrateert en rimpeltjes tegengaat, voor het eerst aanbracht, schrok ik een beetje van de nogal felbruine kleur. Maar dat kwam omdat ik te veel gebruikt had, zo besefte ik al snel. Intussen ben ik fan geworden, want deze crème geeft mij - zoals de Fransen het zo mooi kunnen uitdrukken - une bonne mine. J'aime!
Full size: 40 ml, aanbevolen verkoopprijs: 13,95 €

Biotherm Hydraterende Bodylotion Citrus (20 ml) - Deze bodycrème is echt een schot in de roos: ze trekt snel in, ruikt heerlijk naar citrus en maakt mijn huid lekker zacht. Een blijvertje!
Full size: 400 ml, aanbevolen verkoopprijs: 20 €

Be Creative Oogschaduw (full size) - Be Creative is een merk dat vaak gebruikt wordt door professionals, super van kwaliteit en heel betaalbaar. Dit is een nude oogschaduw (kleur 023 "Amazed") voor een naturelle look. Voor mij is dit product minder ideaal omdat ik zeer gevoelige oogleden heb. Ik heb het wel al eens uitgetest natuurlijk, en ik moet Cathy Pill gelijk geven: het is een mooie, glanzende kleur die mijn blik doet oplichten. Niet voor dagelijks gebruik in mijn geval, maar zeker en vast wél voor speciale gelegenheden!
Aanbevolen verkoopprijs: 9,95 €

Payot "My Payot Jour" Dagcrème (15 ml) - Deze hydraterende dagcrème is mijn persoonlijke favoriet uit de mei-box. Een rijke crème die mango, meloen en witte muskus bevat - en dat ruikt o zo heerlijk! Ze maakt mijn gezichtshuid niet vettig en doet ze stralen. Een absolute topper!
Full size: 50 ml, aanbevolen verkoopprijs: 32,50 €
 

Ik vond deze Deauty-editie zeer geslaagd. Wat vonden jullie ervan, lieve Deautista's?

Ik kijk alvast uit naar mijn juni-box! Ook interesse in een maandelijks beauty-abonnement? Neem dan zeker een kijkje op de website van Deauty.

Lots of love, Josie xo

Geen opmerkingen:

Een reactie posten