dinsdag 24 juni 2014

Elfi + Fotocover = Happiness

Hebben jullie het boek Happy Nails van Elfi De Bruyn al gelezen? Zo ja, dan heb ik héél goed nieuws want in september brengt deze topdame haar tweede boek uit! Zo neen, schaf je dan snel nog het eerste aan voor het tweede uitkomt. Ik beloof het je: ’t is de moeite! Dat Elfi gek is van nail art is algemeen geweten, maar ook funny smartphone covers vindt ze helemaal het einde. Volgens Miss E kan je nooit te veel hippe hoesjes hebben! Daarom heeft ze in samenwerking met Fotocover een superleuke eigen collectie ontworpen. Het resultaat: 5 x instant happiness, zowel voor je outfit als voor je humeur.

“Een van de vrolijkste dingen die er bestaan zijn ongetwijfeld donuts. Ronde exemplaren met kristalsuiker, chocoladedonuts of die donuts met confituur aan de binnenkant: mjammie! Maar de aller-allerleukste donuts zijn die met sprinkles. De kleuren van deze cover doen me denken aan The Simpsons. Als grote fan word ik hier alleen maar vrolijk van!”


“Naast het pimpen van mijn nagels vind ik het geweldig om mijn smartphone wekelijks in een nieuw jasje te steken. Studs, sprinkles, glitter: pretty prints maken het leven toch een stuk leuker, nietwaar? Net als leopard... Deze kleurrijke print mocht dan ook niet ontbreken aan mijn collectie. Wie mij kent, weet ondertussen dat ik wild ben van de luipaardprint. Op mijn schoenen, shirtje of nagels,... Let's face it: lief met een stoer kantje = de perfecte combo! Op een dag maakte ik een keuze. Ik gaf mijn veilige leventje (inclusief goedbetaalde job) op en ging creatief zijn. Die route bleek al snel niet zo makkelijk te zijn als het klonk, maar ik heb er nog geen seconde spijt van gehad. No guts, no glory, no inner spark!
“Ik moet kleur bekennen want een eigen collectie ontwerpen... makkelijk is het niet. Maar moeilijk gaat ook dus ging ik naast roze en glitter op zoek naar datgene wat mij instant vrolijk maakt. Ik hoor jullie al zachtjes in mijn oor fluisteren (zeg maar roepen): unicorns! En gelijk hebben jullie want er is niets zo magisch als een portie healing unicorn pow(d)er. Alleen dit keer met een übercute twist en een paar zwarte en witgevlekte cover-ups. May the Panda force be with you!" 
 
“Een happy collectie zonder een portie glitter? Bestaat niet! Of je nu kiest voor knallende kleurtjes of a touch of spark in the dark: make it personal! Ongetwijfeld één van mijn favoriete cover(s) en quotes! Het leven is aan de durvers en dus niet altijd rozegeur en maneschijn, maar mooie gelakte nagels en glitters toveren al snel een glimlach op ieders gezicht. Dare, dream, do!
“Iedereen vraagt zich wel eens af: wat is nu de definitie van happiness? Hoe doe je dat: vrolijk zijn? Het antwoord op deze vraag ligt vooral verscholen in de kleine dingen, denk ik. Simpel: doe meer dingen die je écht gelukkig maken: ijsjes met sprinkles eten bijvoorbeeld, je haar in een snoepjeskleur verven of bellen naar je vriend of vriendin... Zomaar! Het leven loopt niet altijd zoals gepland, maar je kunt er wel elke dag het beste van proberen te maken. Jezelf verwennen met mooi gelakte nagels bijvoorbeeld. Het lost misschien niet meteen je problemen op, maar het is een begin. Love, peace and...
 
Het mag duidelijk zijn: Elfi is one very happy lady en ze wil haar positive vibes maar al te graag op ons overbrengen! Happiness is not for sale, but you can buy a lot of funGa zeker eens een kijkje nemen op de website van Fotocover. Ik weet niet hoe het met jullie zit, maar ik vind ze alle vijf even leuk en het zal dus een moeilijke keuze worden…  
 
Eén ding staat vast: zéér binnenkort pronk ik met een supercoole nieuwe smartphone cover, designed by Elfi! Jullie ook?
Lots of love, Josie xo

P.S. Elke cover bevat een knipoog naar het Happy Nails 2 boek dat in de winkel zal liggen op 9 september 2014!

4 opmerkingen:

 1. Whiii, superleuk!! Ik heb er zonet eentje besteld (en dat was ook niet makkelijk, ik kon zooo moeilijk kiezen!)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. ik ook! ik heb gekozen voor de leopard hoes, ben al meeeeega excited tegen dat hij arriveert!! :-)

   Verwijderen
 2. Heb het ook moeilijk met kiezen. Het liefste zou ik ze allemaal graag hebben :-)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. ik koos voor "no guts no glory" in leopard. in 2 dagjes was hij thuis geleverd, en ben er supercontent van! zeker doen! xo

   Verwijderen