woensdag 11 juni 2014

Just Julia Pops!


Wie mijn blog een beetje volgt, weet dat ik een grote fan ben van Just Julia. Het begon allemaal, zeer onschuldig, hier. Intussen heb ik een hevige verliefdheid opgevat voor alle prachtige juweeltjes en accessoires die de jonge onderneemster Charlotte De Busser samen met vrouwen van over de hele wereld creëert en in haar online winkelrekken hangt.

En die winkelrekken kan je binnenkort ook in 't echt gaan bewonderen want Just julia opent deze zomer een pop-up store in Knokke! Don't know about you sweeties, maar dat nieuws maakt mij alvast euforisch en superhappy!

Knokke is sowieso al een leuke winkelstad, al is het maar om lekker te flaneren en te windowshoppen langs de prachtige luxeboetieks in La Zoute - én omdat de winkels open zijn op zondag! Maar nu komt daar dus nog een héél goede reden bij. Wie Just Julia nog niet kent: neem alvast een kijkje op de website en loop zeker eens langs in Knokke. Doe het op een mooie zomerdag, dan kan je er nog een dagje strand of een zonnig terrasje aan koppelen. La dolce vita, quoi!

JUST JULIA POPS UP IN KNOKKE!
Wanneer: van 26 juni tot 21 september 2014
Waar: Antoine Bréartstraat 19, Knokke (naast Glacier de La Poste, de lekkerste crèmerie van Knokke!)
Open: elke dag van 10u30 tot 18u30, er worden ook speciale shopping nights georganiseerd!

Alle informatie over deze pop-up store en special events vind je op deze website.

Tot in Knokke deze zomer? :-)

Lots of love, Josie xo

Geen opmerkingen:

Een reactie posten