zaterdag 28 juni 2014

Josie's Little Things


Uiteraard is het leven niet elke dag rozengeur en maneschijn – ik ben dan wel een enorme positivo maar ik maak ze heus ook af en toe mee hoor, die pretty shitty days... Maar als je je geluk in de kleine dingen zoekt, dan kom je elke dag wel een aantal zaken tegen die een big smile op je gezicht tevoorschijn toveren.

Je hoort me al aankomen, lieve lezer: tijd voor nog eens wat happy pictures!

Gelukkig zijn, dat is…

… ’s morgens in de vroegte in het weekend met mijn zoontje ontbijten, hem daarna nog een beetje laten dutten en intussen zelf in bed nog een beetje lezen terwijl het zonnetje door de gordijnen priemt.

 
… na een shopping spree mijn magnifieke vondsten met veel trots op het bed uitspreiden.
 
 
… een BBQ op een warme zomeravond op ons ieniemienie (maar net groot genoeg voor een tafeltje, 2 stoelen en een kleine BBQ) stadsbalkonnetje, uiteraard met een lekker glaasje wijn en met héél fijn gezelschap.
 
 
… op een zonnige zondag op het strand gaan wandelen en pootjebaden in de zee met de twee mannen van mijn leven.
 

… onnozele selfies (of beter: drielfie) nemen. Want daar zijn wij goed in, in stom doen.
 
 
… of zonnige selfies nemen en die #sunfie dopen.
 
 
… kijken naar mijn zoon die zichzelf wel heel serieus neemt. Nu al een harde werker, dat belooft voor later!
 
 
… met mijn ventje naar een concert gaan van Arcade Fire, een van ’s werelds allerbeste bands, en daar het goede doel steunen door (opnieuw) een onnozele foto te laten maken.

 
… ’s avonds na het werk nog een zonnige avondwandeling maken met Emil door een rustig Brugs park. Deugd dat dat doet, voor ons allebei!
 
 
… een fruitige break op het werk. Men neme een kiwi en een handvol framboosjes, wat yoghurt erover en what you get is een overheerlijk vieruurtje!
 
 
… zijn guitig snuitje. How happy can a kid be?

 
… trots zijn op mezelf na een halve marathon. Ik heb serieus afgezien maar blijkbaar kon ik toch nog breed lachen naar de camera.


… een vertederend tafereel van een lieve opa en zijn twee kleinzonen. Die linkse herken je wellicht, de middelste is mijn stiefpapa en het rechtse kindje is het zoontje van m’n stiefbroer.
 
… de tegels voor in ons nieuwe huis. Zeg nu zelf, een mooiere naam konden die toch niet hebben?
 
Onthou vooral dit, lieve lezer… Whatever makes you feel bad: leave it. Whatever makes you smile: keep it.
Lots of love, Josie xo

Geen opmerkingen:

Een reactie posten