vrijdag 20 juni 2014

Roger & Gallet Fleur de Figuier


De laatste tijd eet ik veel vijgen. Ze zijn supergezond: ze zitten boordevol vitamine C en ijzer, en ze smaken heerlijk zoet in een zomerse salade of in yoghurt. Gedroogde vijgen zijn bovendien ideaal om mee te nemen als gezonde snack voor onderweg!

En ik éét niet alleen vijgen, ik gebruik ze ook in de badkamer. Ik heb namelijk onlangs de nieuwste geur van Roger & Gallet ontdekt, Fleur de Figuier, en die is echt hemels! Het is een frisse geur, ontwikkeld door de bekende parfumeur Francis Kurkidjan, waarin de bloemige kant van vijgen volledig tot uiting komt. Kurkidjan inspireerde zich op de uitzonderlijke vijgenvariëteit die groeit in het Franse massief van Estérel. Hij combineerde hun geur met die van mandarijn, karwijzaad, pompelmoes, musk en een touch van cederhout. Het resultaat is verrukkellijk. Vrouwelijk en speels, zo kan ik het best omschrijven. 
 

De Fleur de Figuier lijn bestaat uit vier verzorgingsproducten. Je dagelijks doucheritueel wordt een feest met de milde en relaxerende Fleur de Figuier showergel (8 € voor 200ml). De voedende Fleur de Figuier bodymilk (richtprijs 14,50 € voor 200ml) is lekker smeuïg en hydrateert je huid intensief, 24 uur lang. Daarna parfumeer je jezelf met de Fleur de Figuier Eau Fraîche Parfumée (40,90 € voor 100ml) voor een heerlijk fris geurtje de hele dag lang. Je kan je ook een schattig rond Fleur de Figuier toiletzeepje (5,50 € voor 100gr) aanschaffen. Deze zeepjes worden nog op traditionele wijze bereid in een ketel en zitten mooi verpakt in zijdepapier. Pure nostalgie!

Als ik de Fleur de Figuier producten gebruikt heb op heb en ik sluit mijn ogen, dan waan ik me zo aan de Middellandse Zee. Instant vakantiegevoel!

Wil jij ook het Zuiden in huis halen en genieten met al je zintuigen? De producten van Roger & Gallet zijn verkrijgbaar in de parfumerie of bij de apotheek.

Lots of love, Josie xo

Geen opmerkingen:

Een reactie posten