zondag 8 juni 2014

Superdaddy

Het is vaderdag vandaag! Mijn zoontje van bijna anderhalf kan zijn papa zelf nog niet feliciteren met mooie woorden – met natte kussen en veel geblablabla dan weer wél – maar dat hoeft ook niet, want één beeld zegt meer dan zoveel woorden. Cliché, ik weet het, maar oh so true. Want als ik die twee samen zie, dan smelt mijn hart en dan weet ik gewoon dat mijn kind zich geen betere papa dan PJ kan wensen…

 
Prototype van een superdaddy? Dit is ‘m, lieve mensen.
Laat ik dan meteen van de gelegenheid gebruik maken om mijn vriend, de vader van mijn kind en dus een van de allerbelangrijkste personen in mijn leven, ook zélf eens in de bloemetjes te zetten. PJ durft mij al eens te vragen: waarom vind je mij eigenlijk leuk? Wat zie jij eigenlijk in mij? En dan sta ik, die anders zo vlot uit mijn woorden geraak, met mijn mond vol tanden. Niet omdat ik niet weet waarom, want dat doe ik heus wel. Het is gewoon héél moeilijk om te verwoorden. Gelukkig heeft de groep Blessid Union Of Souls een prachtig nummer geschreven, dat perfect verwoordt waarom ik hem zo leuk vind. Let op, neem het allemaal niet té letterlijk. Maar luister eens naar dit heerlijke nummer, en ik denk dat je wel zal begrijpen wat ik bedoel…


I like him for him, and for being such a superdaddy. Happy Father’s Day sweetie!

 
Lots of love, Emil & Josie xo

Geen opmerkingen:

Een reactie posten