donderdag 3 juli 2014

Let's Go With Klean Kanteen!

We hebben lang getwijfeld, omdat we een huis aan het bouwen zijn en dus ons budget wat onder controle willen houden... Maar vorig weekend hebben PJ en ik dan toch de knoop doorgehakt: we lassen een korte vakantie in! Binnen 2 weken zijn we weg, voor 7 heerlijke dagen naar Vaujany - het pittoreske onooglijke bergdorpje waar we al enkele jaren onze skivakanties doorbrengen en waar we nu ook deze zomer een appartementje huren. Er valt daar 's zomers niet bijster veel (lees: zo goed als geen hol) te beleven, maar als we kunnen wandelen, zwemmen, speelpleintjes aandoen, dorpjes bezoeken en gewoon genieten met ons drie, dan zijn wij al heel blij. En ja, de Alpen in de zomer, da's ook gewoon goedkoop, daar gaan we niet flauw over doen (een tip voor al wie op de centjes wil letten tijdens de zomervakantie!).
 
Het wordt dus een vrij actieve week met redelijk wat wandelingen in de bergen en tripjes naar nabijgelegen dorpjes. Dat betekent, - zeker met een kindje erbij - dat we altijd gepakt zullen zijn met een goed gevulde rugzak: eten en drinken zullen niet mogen ontbreken! Ik heb hiervoor een nieuwe partner in crime: Klean Kanteen, a.k.a. de perfecte reisgezel op elke outdoor bestemming.
 
De Klean Kanteen steel cup staat alvast hoog op m'n verlanglijstje. Het is een roestvrij stalen bekergeschikt voor alle soorten dranken, die komt in een ‘pint pack' van vier. Een leuk hebbeding om jezelf of iemand anders mee te verrassen. Deze cup kan je overal mee naartoe nemen, ik vind hem ideaal voor on the road naar het zuiden. En omdat het oog natuurlijk ook wat wil, kan je een kleurrijke siliconen ring rond je beker hangen.Ideaal voor tijdens een wandeling in de bergen zijn de Klean Kanteen vrolijke ‘classic’ drinkflessen. Met hun frisse kleuren geven ze een instant boost, zelfs op de steilste bergpaden! Bovendien is de 44mm grote opening erg gemakkelijk om uit te drinken. Deze drinkfles is lekvrij en kan je handig aan je rugzak hangen - of voor wie niet naar de bergen gaat: je kan ze ook gewoon in je handtas steken! 
  
Naast voldoende drinken vind ik het ook belangrijk om lekkere tussendoortjes mee te nemen onderweg. Meestal kies ik voor gezonde snacks zoals yoghurt, noten, fruit, rozijntjes voor Emil,... Goed nieuws: ook hiervoor kan ik een beroep doen op Klean Kanteen! De roestvrij stalen opbergdozen zijn niet alleen duurzaam, sterk en lekvrij, maar zien er ook nog eens heel leuk uit. Je kan ze zowel thuis als outdoor gebruiken ter vervanging van die vele papiertjes, folies of plastic boxes. Alle producten van Klean Kanteen worden trouwens geproduceerd met respect voor het milieu, wat ook altijd mooi meegenomen is.

 
Leuk voor onze allerkleinste is dat er ook een coole Kid Kanteen collectie op de markt is voor baby's, peuters en kleuters. Dit bestaat uit een reeks drinkflessen die speciaal ontworpen zijn voor kleine handjes. Met de Baby Bottle voor baby’s, de Sippy Bottle voor peuters en de Sport Bottle voor kleuters groeit de Kid Kanteen collectie gewoon met je kind mee. Super vind ik dat, zo kan ik ook mét mijn zoontje erbij op avontuur trekken!
 
 
De producten van Klean Kanteen kan je kopen in de outdoorspeciaalzaak.
Meer weten? Neem dan zeker een kijkje op de website!
 
Ik weet alvast één ding zeker: met Klean Kanteen wordt onze reis naar de Alpen een avontuurlijke, comfortabele vakantie!
 
Love, Josie xo

Geen opmerkingen:

Een reactie posten