donderdag 31 juli 2014

Naar Pukkelpop voor 5 euro?

Wie mijn blog een beetje volgt, weet dat ik een groot muziekliefhebster ben. Als ik kan, zet ik altijd de radio aan (het liefst zo luid mogelijk) en ik denk dat ik wel van mezelf kan zeggen dat ik meestal van het laatste muzieknieuws op de hoogte ben (merci Stubru en Twitter!). Ik ga regelmatig naar concerten (het laatste was intussen al in juni, Arcade Fire in 't Sportpaleis, teen echt opconcert was dat!) maar een echte festivalganger ben ik niét. Dat lijkt misschien vreemd voor iemand die zo into music is, maar het is gewoon mijn ding niet. Ik ga wel graag eens één dagje op een festivalweide gaan rondhangen, maar dat is voor mij voldoende. Ik heb in al mijn jeugdige jaren intussen wel al de sfeer opgesnoven op heel veel Belgische festivals, en de grote droom van PJ en mij is om ooit samen naar Glastonbury (UK) te gaan. Daar zou ik dan wel het hele weekend blijven natuurlijk, het lijkt mij gewoon een van de meest legendarische rock festivals die er bestaan. Dus hopelijk lukt het ons ooit om daar samen te geraken :-)

Maar we zijn nog altijd een huis aan het bouwen en dat kost geld, dus laat het ons voorlopig maar wat dichter bij huis houden... Op Pukkelpop ben ik nog nooit geweest en ik zou wel graag eens voet zetten op de befaamde weide daarginds in Kiewit. Naar 't schijnt is dat festival toch totaal anders dan pakweg Rock Werchter. Op de affiche van dit jaar spreken vooral Editors, Balthazar, Royksopp & Robyn 'Do It Again Tour', Sub Focus, War On Drugs, Sigma, Calvin Harris en Kenji Minogue mij aan. Misschien lukt het mij wel om daar dit jaar héél goedkoop te geraken... En jou ook!

Ik kreeg vandaag namelijk een superleuke brief van KBC met daarin een biljet van 5 euro. Ik dacht eerst dat het fake was, maar na een grondige inspectiebeurt bleek het wel degelijk om een echt briefje te gaan... Waarvoor dank KBC, want het ijsje dat ik er op deze zomerse dag mee gekocht heb, heeft enorm gesmaakt!


De bedoeling is dat je het serienummer van je 5 eurobilet ingeeft op deze website. Je ziet meteen of je met z'n tweetjes gratis naar Pukkelpop mag op 14, 15 of 16 augustus. Met mijn biljet heb ik helaas niet gewonnen, maar ik ben vast van plan om nog mijn kans te wagen met alle briefjes van 5 euro die mijn grijpgrage handjes passeren! En dat kan jij ook doen! Tot en met 8 augustus kan je meespelen, er zijn 50 duodagtickets te winnen en het kost je niks van moeite - je hoeft geen moeilijke vragen of onmenselijke schiftingsvragen te beantwoorden. Dus waar wacht je nog op?

Om zoveel mogelijk 5 eurobiljetten te bemachtigen, moet je wel slim zijn. Want hou er rekening mee dat deze actie zich als een lopend vuurtje zal verspreiden en dat héél veel mensen op jacht zullen gaan naar de begeerde groene briefjes... Betaal bijvoorbeeld in de supermarkt met een 'groot' briefje, en vraag aan de kassierster om je terug te geven in briefjes van 5 euro. Of ga naar de bank (liefst naar KBC natuurlijk!) met al je 'rostjes' verzameld en vraag de loketbediende om je uitsluitend in briefjes van 5 euro uit te betalen. Je kan ook al je kleingeld verzamelen, naar je oma gaan en in haar hoorapparaat roepen of zij niet kan wisselen in briefjes. Het kleingeld kan zij toch handig gebruiken tijdens het kaarten, nietwaar? Of nog een leuke tip: als je naar een festival gaat, hang dan een groot sandwichbord rond jouw lijf waarop je schrijft dat je briefjes van 5 euro verzamelt en dat alle andere festivalgangers hun briefjes bij jou kunnen komen wisselen. Gebruik gewoon je creativiteit om zoveel mogelijk 5 eurobriefjes te verzamelen, en wie weet huppel jij binnenkort wel gratis en voor niks rond op de coolste weide van Hasselt en omstreken!


Hupla, nu allemaal als de bliksem surfen naar de website van KBC!

Laat je mij weten of je gewonnen hebt?
Of als je nog gouden tips hebt om briefjes van 5 euro te bemachtigen, please share!

Lots of love, Josie xo

Geen opmerkingen:

Een reactie posten