woensdag 16 juli 2014

Summer Glow met Plante System


Toen het product onlangs in mijn Deauty box zat, was ik er nog niet helemaal voor gewonnen. Maar na een intensieve gebruiksperiode van een maand of twee, vrijwel dagelijks, ben ik totally into de Fluide Hydratant Teinté Bonne Mine à l'Hibiscus van Plante System. Een klein eerbetoon is hier dan ook zeker op zijn plaats, al was het maar om jullie allemaal te inspireren en naar de winkel te doen snellen!

Deze getinte crème is speciaal ontwikkeld voor actieve vrouwen die niet altijd tijd (of goesting, whatever) hebben om fond de teint te smeren met alles erop en eraan, maar die toch houden van een gezonde glow op hun gezicht – yep, that’ll be me! Deze crème is echt ideaal daarvoor! Ik heb in het begin een beetje moeten zoeken naar de juiste dosering – bij het allereerste gebruik was ik iets te kwistig geweest en zag ik eruit als een halve aziaat. Nu heb ik de perfecte hoeveelheid voor mezelf gevonden, die ik aanbreng na mijn dagcrème (momenteel Weleda Iris) en primer (vaste waarde Garnier Perfect Blur). Het resultaat is een natuurlijke, subtiel gebronsde zomerglans op mijn snoet.

De crème is erg licht en ik heb niet het gevoel dat ze mijn huid verstopt, wat ik bij fond de teint wél vaak heb. Integendeel, ze hydrateert prima en verdoezelt mijn eerste ieniemienie rimpeltjes, die – let’s face it – op bijna 31-jarige leeftijd al eens de kop durven opsteken.
 
Het voornaamste actieve bestanddeel van deze Fluide Hydratant Teinté Bonne Mine is hibiscus, dat sterke relaxerende en antioxiderende eigenschappen heeft. Op die manier geeft het je huid de nodige rust en vermindert het de vorming van rimpels. Bovendien ruikt het heel fris en lekker! Macadamia-olie en cacaoboter zorgen voor hydratatie tot in de diepte van de huid. Ten slotte geven de natuurlijke pigmenten van de crème je een fraaie en vrolijke teint, en dit zonder een huid die glimt als een discobol!
Ik gebruik het product vrijwel dagelijks nadat ik ‘s morgens mijn gezicht en hals gereinigd heb en dagcrème aangebracht heb. De fluide is heel gemakkelijk open te smeren en egaal aan te brengen, dus in no time is de klus geklaard!
Mijn huid is beschermd en gevoed, én ik heb een leuke gloed… Bovendien is het een budgetvriendelijk product, want voor een tube van 40 ml (ik doe hier al twee maand mee en ze is nog niet leeg) betaal je gemiddeld 12 €, en dat vind ik reuzegoed meevallen. What more can I want? O ja, nog een pluspunt: het is een volledig natuurlijk product, zonder parabenen en gecertifieerd door Ecocert. En dus ook zeer lief voor alle gevoelige huidtypes.
Zeker het proberen waard, die Plante System! Check trouwens ook eens de website van het merk want ze hebben nog tal van andere toppers in de aanbieding. De producten van Plante System zijn te koop in de biowinkel, of via diverse online kanalen.
Zijn er nog fans van de Fluide Hydratante Teinté van Plante System in da house? Let me know!

Lots of love, Josie xo

2 opmerkingen:

  1. Tweede kans geven dan....ik heb het één keer geprobeerd en dacht meteen: wie heeft er nu zó een kleur huid!,

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. dacht ik eerst ook! maar eens je de juiste dosering gevonden hebt, is het een toppertje!

      Verwijderen