donderdag 18 september 2014

Moving On


Dadelijk begin ik aan mijn allerlaatste nachtje slapen in Brugge. Morgenvroeg voor dag en dauw komt de verhuiswagen, en tegen de avond zal ons bed in ons nieuwe huis staan. Dat ik enorm uitkijk naar de verhuis hoef ik wellicht niet te zeggen. Sla er maar eens mijn Instagram op na en je zal overladen worden door hashtags als #ilovemynewhouse, #imsogonnaloveithere, #excited, #happy en nog zoveel meer gehashtag. Blijdschap en opwinding alom dus.

Toen ik deze avond thuiskwam na een dagje poetsen in ons nieuwe huis, was het appartement zeer leeg. Een groot deel van onze meubels is al weg of afgebroken; daardoor voelt dit hier nu niet meer als de "thuis" die het bijna 8 jaar lang geweest is. Want laat ons wel wezen, hoeveel zin ik ook heb om een nieuw hoofdstuk te starten in ons mooie nieuwe huis in Torhout, hier in Brugge heb ik ook fantastisch leuke momenten beleefd. In deze woonkamer bijvoorbeeld, waar ik ei zo na - het scheelde maar 5 minuutjes of zo - op 13 februari 2013 bevallen ben van mijn zoontje Emil...
 

In deze keuken heb ik eerlijk gezegd weinig culinaire hoogstandjes uit mijn hoed getoverd. Als ik in het nieuwe huis in mijn state-of-the-art keuken de kitchen princess sta te wezen (want zo hoort dat toch als je een mooie keuken hebt, niet?) dan zal ik misschien wel met een glimlach terugdenken aan ons groen "vintage" mini-keukentje waar we, als we er met ons 2 in stonden, gegarandeerd in elkaars weg liepen en dus tegen elkaar begonnen te zagen :-)


In deze slaapkamer heeft onze kleine gangster zijn nachten doorgebracht vanaf zijn tweede week thuis. Met heel veel succes, een occasionele onderbroken nacht door tandpijn/nachtmerries/peuterpuberstreken buiten beschouwing gelaten. Fingers crossed dat het slapen in zijn nieuwe paradijs even goed gaat, ik zal alleszins mijn best doen om zijn kamer even knus in te richten. Al is daar op deze foto niet veel meer van te zien...


Last but not least ga ik ons WC'tje missen. De roze tegels waren er al van bij het begin, de muurdecoratie hebben wij gaandeweg zelf ingevoerd. Ons toiletje was een van de meest knusse plekjes van ons appartement met een ruim aanbod aan tijdschriften, strips,... Ik vond het altijd opvallend hoe lang sommige (vooral mannelijke) bezoekers op toilet zaten, want niet toevallig lag er ook een hele hoop Ché's te blinken :-) Zo potsierlijk als dit ga ik het toilet in ons nieuwe huis niet maken, al zal ik wel zorgen voor voldoende lectuur voor alle bezoekers die over de vloer komen. Beloofd!
 

Ziezo, genoeg emo-gedoe! Morgen begin ik aan een nieuw hoofdstuk in mijn leven een 20-tal kilometer hiervandaan, en ik heb er enorm veel zin in! Het zal de komende dagen stil zijn hier op mijn blog want ik zal dozen aan het uitpakken zijn. But I'll be back sweeties!

Love, Josie xo

P.S. Voor wie trouwens mijn tips voor Brugge miste een tijdje geleden: je leest ze hier en hier!

7 opmerkingen:

 1. Veel succes en veel plezier morgen! Nu gaan we nog dichter bij elkaar wonen :D

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. inderdaad! als je nog steeds interesse hebt om eens te komen babysitten... dan zal ik het in het achterhoofd houden als we eens zonder opvang vallen ;-)
   of misschien komen we elkaar wel eens tegen in de buurt!
   xo

   Verwijderen
 2. Have fun exploring! De nieuwe stek zal zeker en vast vlug even gezellig zijn als de foto's hierboven!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. merci! intussen al goed op ons pootjes terecht gekomen in het nieuwe huis, nog veel uitpak- en inrichtwerk voor de boeg maar ik vind het hier best al gezellig en heb al een echt "thuis" gevoel :-)

   Verwijderen
 3. Ondertussen al goed verhuisd waarschijnlijk, maar ik wens jullie veel succes, plezier, liefde en boordevol nieuwe herinneringen in het nieuwe huis! xx

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik kom natuurlijk met vijgen (lang) na Pasen, maar volgens mij was dit het appartement waar ik zelf heb gewoond!!! Of één van de andere verdiepingen natuurlijk. Torhoutsesteenweg, ik woonde er een jaar in 2005 of zoiets. ZOT!!

  BeantwoordenVerwijderen