dinsdag 16 september 2014

Little Things Update

Tijd voor nog eens een foto update! Het is al lang geleden (dit was de laatste keer) en ik heb al die tijd niet stilgezeten. De laatste weken lag de focus voornamelijk op onze verhuis. Maar er was ook nog tijd voor andere dingen, en het is uit die little things of life dat ik – dat weten jullie intussen – mijn klein geluk haal. Volgen jullie even met mij mee?

In de zomer zat ik een tijdje alleen op kantoor tijdens de vakantie van mijn collega’s. Ik profiteerde van de gelegenheid om mijn high heels af en toe in te wisselen voor flashy flipflops. Zo had ik toch nog een beetje vakantiegevoel op het werk!


Een paar uur een hemels wellnesscomplex afhuren met z’n twee en daar eindeloos genieten, weg van alle dagelijkse beslommeringen: meer moet dat niet zijn. Je leest er trouwens alles over hier.
 

Voor mijn 31ste verjaardag vorige maand ging ik superlekker eten met mijn vriend. Maar met de bloemetjes die ik kreeg van mijn kleine én mijn grote man was ik sowieso al heel blij!
 

Niks leuker dan een drukke dag met een overvolle to do-lijst te starten met een verkwikkende morning run!


Naar het werk rijden en intussen een bewonderende blik werpen op mijn brand new arm candy. Maakt het begin van de werkdag direct een pak aangenamer!


Ook het einde van een werkdag wordt op slag zo veel leuker als ik zie dat er vrijwel geen wolkje aan de lucht is… Want dat betekent dat ik nog tijd heb voor een zonnige avondwandeling met mijn zoon, iets waar wij na een werk/crèchedagje allebei veel deugd van hebben.
 

Onze koelkastdeur is een verzameling van allerlei briefjes, foto’s en andere prullaria. Soms kom ik zaken tegen waarvan ik eigenlijk was vergeten dat ze er hingen, zoals deze superlieve enveloppe waar mijn verjaardagskaart onlangs in zat.


De persoon die het concept speeltuin uitgevonden heeft, verdient wat mij betreft een Nobelprijs. Want speeltuin = instant happiness bij the little man, en dus ook bij zijn mama.
 

Ook de persoon die het springkasteel heeft uitgevonden, mag zijn prijs komen ophalen. Wat een held is me dat!
 

Op mijn bureau staan een paar Polabora fotootjes van mijn mannen. Intussen zijn ze al wat gedateerd, ik moet dringend eens nieuwkes bestellen! Die kleine fotootjes kunnen mij enorm oppeppen als het wat moeilijker gaat op het werk.
 

Onlangs had ik een paar dagen verlof om de verhuis voor te bereiden. Als ik niet moet werken, heb ik tijd om mijn zoon in de crèche te gaan afhalen met de fiets. Heerlijk vind ik dat: de heenrit is superrustig, en tijdens de terugrit heb ik mijn kleine rakker achterop die overal verwonderd naar kijkt.
 

Emil is doorgaans een zeer actieve peuter en zit niet graag stil - van wié zou hij dat hebben... De momentjes dat hij rustig op mijn schoot zit voor wat knuffeltijd zijn zeldzaam en koester ik dus enorm.
 

En laat ons er om in schoonheid te eindigen nog maar een mooie quote tegenaan smijten ook:
 

Lots of love,
Josie xo

4 opmerkingen:

 1. Jouw zoontje ziet er zo om op te eten uit. En die blauwe pumps zijn echt prachtig!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. dank je tita... 't is een superwijs manneke :-)
   blauwe pumps zijn van bij torfs: zeer betaalbaar, zitten goed en passen bij vrijwel elke outfit, ook beschikbaar in vele kleurtjes!
   xo

   Verwijderen
 2. true quote! en wat een koddigaardje is je zoontje toch!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. thx jemmie... 't is een leutige sloeber die af en toe eens een streek durft uithalen, zo hoort dat vind ik :-)

   Verwijderen