zaterdag 6 september 2014

Twee Jaar Deauty

In augustus mocht Deauty 2 kaarsjes uitblazen, en dat werd gevierd met alweer een goedgevulde box vol spannende verrassingen en nieuwe kennismakingen. Zo bevatte hij maar liefst 2 producten van T. LeClerc! De perzikkleurige blush "Pêche Veloutée" in een mooi doosje (mét spiegeltje, handig voor onderweg!) geeft je een mooie gezonde gloed op de appeltjes van je wangen. Een subtiele, schattige kleur: I like! Daarnaast vond ik in mijn box ook een nagellak van T. LeClerc in prachtige koraalkleur. De zomer is dan wel bijna voorbij, maar met een fris kleurtje op je nagels hou je dat heerlijke zomergevoel nog even vast. En ik ben sowieso ook meer fan van felle kleurtjes dan van donkere nagellak. Dus opnieuw een blije Josie :-)


Nog een toppertje wat mij betreft, is de Provegol reinigingsgel van SVR. Ik had eerlijk gezegd nog nooit van het Franse merk gehoord, maar nu ben ik er helemaal weg van! Deze supermilde gel droogt niet uit, reinigt efficiënt, verzacht en kalmeert de huid. Ik vind ze ideaal voor mijn gezicht, maar je kan er volgens de verpakking ook je volledige lichaam en zelfs je haar mee reinigen. Iemand die dat al uitgetest heeft? Want voor mijn haar vertrouw ik toch liever op shampoo en conditioner...

Wat ik wél al uitgeprobeerd heb op m'n haar, is de Fioravanti: Clarify & Shine Rinse van René Furterer. Ik ben sowieso een vaste gebruikster van de Furterer haarolie (ook leren kennen dankzij Deauty trouwens!) dus ik vertrouwde er wel op dat dit product ook goed z'n werk zou doen. Al moest ik wel even schrikken toen ik las dat het een azijnspoeling is. Het product ruikt echter totaal niet zurig en indringend zoals azijn, maar geurt naar citroen, mandarijn en sinaasappel! Wat deze haarspoeling doet? Ze sluit de haarschubben, ontwart en zorgt voor heel veel glans. En inderdaad, mijn haar is makkelijk te kammen en het blinkt zeer mooi. Een aanrader!


De Kiehl's Crème de Corps, ten slotte, heb ik al volledig opgebruikt. Het is een smeuïge, niet al te vette body lotion met een zeer neutrale geur. Zo heb ik bodycrème het liefst, zodat ik niet plak en de geur niet te veel vloekt met mijn parfum. Als afsluiter zat er ook nog een kennismakingsstaaltje van de Huile Vitale van het merk Talika in de box. Het advies van het Deauty team luidde om voor het slapengaan 2 à 3 druppeltjes van deze olie op de gereinigde huid aan te brengen en zachtjes in te masseren, om de volgende ochtend wakker te worden met een hemels aanvoelende gezichtshuid. Dat deed ik, en ik merkte inderdaad dat ik ontwaakte met een goed gehydrateerde huid. Mijn wallen en beginnende rimpeltjes zijn er niet meerverdwenen, maar ik mag natuurlijk geen wonderen verwachten :-)

Vonden jullie deze Deauty-editie even geslaagd als ik?
Interesse om zelf ook Deautista te worden? Kijk voor alle info op de website!

Love, Josie xo

Geen opmerkingen:

Een reactie posten