woensdag 10 september 2014

Www-walhalla Chez Jae

Een tijdje geleden startte ik de zoektocht naar een leuk, kleurrijk horloge. Enerzijds om voortaan overal op tijd te komen, want sinds ik mama ben kom ik vaker dan vroeger te laat, met het schaamrood op de wangen want ik ben een zeer stipt iemand. Ik koesterde de vurige hoop dat dat horloge mij direct het juiste uur zou aanwijzen zonder dat ik eerst een half uur in mijn handtas moest scharten om mijn telefoon te localiseren. 

Maar laat ik maar meteen eerlijk zijn en toegeven dat ik een horloge toch vooral een fijn accessoire vind. I'm addicted to arm candy, punt. Ik wilde me echter niet blauw betalen aan een duur en sjiek exemplaar. Mijn ervaring met horloges is namelijk dat er bij mij snel krassen op komen en ik heb geen zin om een potje te zitten bleiten omdat mijn peperduur horloge bekrast is.

In de mooie Belgische webshop Jae Accessories vond ik wat ik zocht! Trendy, funky en in een van m'n favoriete kleuren du moment: muntgroen!Bij Jae vind je naast een ruim aanbod aan colorful & classy watches ook tal van leuke armbandjes, oorringen, kettingen, ringen, sjaals,... Ook de modebewuste mannen komen er aan hun trekken! Helemaal wég ben ik van deze très boho happy charm bracelets in tal van kleurtjes:

Foto door Jae Accessories

En deze flashy ketting en bijpassende oorbellen lijken me ideaal voor een avondje uit! Het horloge zou ik er dan wel niet bij nemen natuurlijk, al vind ik het in blauw ook prachtig:

Foto door Jae Accessories

Kortom: ik heb weer een zeer gevaarlijk terrein ontdekt! Je kan Jae Accessories volgen op Facebook, Twitter en Instagram. En wie weet stap jij binnenkort misschien ook wel binnen in dit onweerstaanbare online juwelenparadijs!

Lots of love,
Josie xo

Geen opmerkingen:

Een reactie posten