vrijdag 3 oktober 2014

Click It! #12


Tijd om hier nog eens een oude rubriek (de laatste post dateert al van toen) nieuw leven in te blazen... Want het mag dan wel lang geleden zijn, internetverslaafd ben ik nog steeds. Hou jullie klaar voor een aantal superleuke links, ideaal om jullie dit weekend mee bezig te houden!

* Ik ben supersportief en heb een perfect gebit met een mooie witte glimlach, waar ik behoorlijk trots op ben. Dit is dus wellicht een van de meest idiote studies ever.
* Ik weet niet hoe dat bij jullie zit, maar in de douche kom ik soms tot verrassend lucide inzichten. Blijkbaar ben ik niet de enige met zulke geniale gedachten.
* Ik vjoeg het mij al lang af, echt waaj hooj. En nu weten we eindelijk waajom!
* Om tijd uit te sparen zou ik supergraag sporten tijdens mijn lunchpauze op het werk. Jammer genoeg is er geen douche of ruimte om me nadien op te frissen. Met deze handige tips komt het er misschien ooit wel eens van.
* Mijn regel luidt: alleszins niét voor oktober, en met het nazomertje dezer dagen liggen ze nog veraf in een of andere verhuisdoos... Maar zoveel vrouwen, zoveel meningen natuurlijk!
* Koffie, ik lust dat niet. Ik snap echt niet dat mensen dat lekker vinden en dagelijk sloten naar binnen kunnen werken. Maar soit, I'm a tea person en dat vinden velen ook absoluut niet te drinken, dus ja. Blijkbaar heeft koffie toch veel gezondheidsvoordelen, misschien moet ik toch af en toe eens de switch maken?
* Trouwen zegt me niks, maar moest het er ooit nog van komen (99,99999% kans van niet) dan zou ik net als dit koppel kiezen voor originele trouwfoto's met nen hoek af. Zij deden het in Alaska, ik zou kiezen voor Yellowstone National Park, de mooiste plek op aarde waar ik ooit ben geweest met mijn vriend.
* Ik ben dol op bloemen en ik heb me voorgenomen dat er in mijn nieuwe huis altijd ergens een boeketje moet staan. Of een plantje, dat mag ook, zeker als het eentje is dat de luchtkwaliteit in huis verbetert.
* Ik draag zo goed als altijd rokjes en kleedjes, zeker op kantoor. Die hoeven bijlange niet veel geld te kosten. Deze budgetvriendelijke babies: ik zou ze allemaal wel willen! Perfect office-proof, en met een leuk accessoire en een ander schoentje eronder kan ik er ook perfect mee naar een feestje.
* Make-up: iedere vrouw doet het op haar manier. Sommigen verkiezen een total natural look, anderen gaan zwaar gemaquilleerd door het leven, ikzelf verkies de gulden middenweg omdat ik mij toch stukken zelfzekerder voel met een beetje fond de teint, mascara en blush op mijn snoet. Deze 10 make-up tips vind ik in ieder geval superhandig.
* Ik wist het al langer dan vandaag en het wordt nu nogmaals bevestigd door een gespecialiseerde bron. Ik ben de ideale vrouw voor mijn vriend, oh jawel.
* Ik ben onlangs verhuisd, dus op mijn verlanglijstje prijken vooral spullen om mijn nieuwe huis op te fleuren. Deze stijlvolle kussens vind ik een beetje duur maar o zo mooi, en een van de kleurrijke muursprookjes van Caroline Ellerbeck zou ik graag in Emils slaapkamer aan de muur hangen. Of in mijn eigen slaapkamer, dat mag ook :-)
* Tot slot nog een leuke app die ik sinds kort geïnstalleerd heb: met Timehop maak je dagelijks een time lapse naar je Facebook posts, Instagrams en tweets van 1, 2, 3 jaar geleden (of langer). Soms heel grappig, soms ook ontroerend. Als je deze app nog niet staan hebt, dan is het zeker een aanrader!

Ziezo, fijn weekend gewenst... Geniet van de nazomer!

Lots of love, Josie xo

3 opmerkingen:

 1. Trouwen is ook niks voor mij, i love love love kleedjes en kleine dosis make-up is welkom, tot zover volg ik! Maar no way dat ik thee door mijn strot krijg, dus liever lekker veel koffie bijv. tijdens een brunch ofzo ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Haha... Bij Clouds is de koffie van Caffènation en dus van supergoeie kwaliteit, dus misschien dat ik me er daar ook wel eens aan waag :-)

   Verwijderen
 2. Pas op, ik drink geen sloten koffie en in het weekend zelfs niks, maar zo 1 tas in de voormiddag op het werk kan zoooooo hard smaken. Of in de namiddag bij een stukje taart, jammie :-)

  BeantwoordenVerwijderen