maandag 27 oktober 2014

WIN! tickets voor de cyclocross

Het is bijna zover: komende zondag ga ik voor de allereerste keer mee aar de cyclocross met mijn vriend en zijn maten. Tot nu toe volgde ik de cross altijd mee thuis op televisie, eerst gedwongen maar ik heb het hele gebeuren gaandeweg leren appreciƫren. Ik kijk dus uit naar de Hansgrohe Superprestige in Zonhoven zondag, hopelijk is het even mooi herfstweer als vandaag! Als het toch regent, ga ik niet panikeren want ik heb mezelf prachtige knalroze regenlaarsjes aangeschaft via Zalando. Eigenlijk zou ik dus het liefst hebben dat het stortregent, dan heb ik een reden om ze te dragen


Jullie kunnen trouwens mijn avonturen volgen via Twitter, want als @KBCreporter breng ik die dag live verslag uit van op de wei en in de tent.

Op zondag 16 november staat er opnieuw een Superprestige wedstrijd op het programma, namelijk de bekende cross in Asper-Gavere. Ook hiervoor mag ik van KBC opnieuw 5 tickets weggeven. Met je ticket krijg je toegang tot het terrein en mag je ook gratis een gloednieuwe, superleuke app van KBC testen (waarover later meer, voorlopig nog even top secret!). Het is de moeite dus!

Omdat het maandag is en ik nog wat moet bekomen van het weekend, ga ik het jullie niet te moeilijk maken. Dus de eerste 5 mensen die mij een mailtje sturen op josieslittlethings@gmail.com met hun naam en adres, die krijgen van mij een tickets voor 16/11 thuis opgestuurd!

Succes!

Love, Josie xo

Geen opmerkingen:

Een reactie posten