zondag 9 november 2014

Cosy Nights met Mistral Home

Dat ik nu al anderhalve maand in mijn nieuwe huis woon, wil zeker niet zeggen dat alle spullen al een plekje gekregen hebben. Ik heb nog wel wat werk voor de boeg, vooral op de bovenverdieping. Ook met Emils nieuwe slaapkamer heb ik nog heel wat plannen. Ik wil graag de muren in een fris kleurtje schilderen, toffe muurdecoratie voorzien, gordijntjes laten maken, legplanken monteren,… Maar er is geen haast bij, want hij heeft een gezellig kamertje waarin hij slaapt als een roosje. Veel meer hoeft hij voorlopig toch niet in die kamer te doen, want spelen en kattenkwaad uithalen doet hij sowieso beneden.


Alvast één to do die ik van het lijstje heb kunnen afvinken, is het vinden van een leuke bedovertrek. Die vond ik bij Mistral Home, een Belgisch merk dat gespecialiseerd is in kwalitatief en stijlvol textiel voor bed, tafel en deco. Zij hebben ook een vrolijke collectie flanellen dekbedovertrekken voor kids. De designs zijn fris en kleurrijk: helemaal mijn stijl! Je kan kiezen tussen de Portland Stars, Forest Friends, Sweetheart of Traffic. Voor mijn stoere kleine man, die momenteel bezeten is van tractoren maar later ongetwijfeld zot zal zijn van alles met 4 (of 2) wielen, koos ik voor de laatste. Zo kan hij na een drukke dag heerlijk wegdommelen en dromen van de sportwagen van zijn dromen onder zacht beddengoed – of beter erop want hij legt zich steevast op zijn deken in plaats van eronder.


Zeg nu zelf, ziet dit er niet heel leuk uit? Ik zou zelf ook wel onder zo’n gezellig deken willen slapen! Mistral Home heeft trouwens nog een ruim gamma aan ander bedtextiel, dus ik ga zeker nog even rondsnuisteren op hun website… Misschien moeten jullie dat ook maar eens doen, want 't is de moeite!
 
De flanellen dekbedovertrekken van Mistral Home zijn verkrijgbaar in formaat 140 x 200 cm en kosten 29,99 €. De verkooppunten vind je hier.

Nighty night & lots of love,
Josie xo

Geen opmerkingen:

Een reactie posten