vrijdag 7 november 2014

My happiness in pictures

Hoe graag ik ook schrijf, soms zeggen beelden zoveel meer dan woorden. Cliché, but so true. Ik laat dus even de foto’s voor zich spreken nu, met een selectie van mijn leukste foto’s van de afgelopen weken. Allemaal dingen die mij gelukkig hebben gemaakt en die mij, als ik ze nu herbekijk, opnieuw een big smile bezorgen. Glimlachen jullie even mee?


Genieten van het nieuwe huis
Een kind met gevoel voor humor
Lekkere drankjes in mooie flesjes
Een zieke zoon die desondanks nog in staat is om een breakdance performance ten berde te brengen
Shopperdeshop
Een nieuw beautyproductje uittesten

Een kind dat verdomd goed toten kan trekken en perfect weet hoe hij mijn hart moet stelen

 
Paraderen met nieuwe botjes
Rondsnuisteren in een gloednieuwe biowinkel
Met mijn favoriete serie en een lading verse nagellak in bed
Een zoon zonder tafelmanieren, maar met des te meer plezier
Happiness is everywhere, sweeties!

Lots of love,
Josie xo

Geen opmerkingen:

Een reactie posten