woensdag 17 december 2014

2014 in 10 beelden

Ik zie veel bloggers (Lilith, Lobke,…) dezer dagen hun 10 favoriete foto’s van 2014 posten. Dus je kan al raden waar deze post om draait: weinig blabla en veel mooie plaatjes. 2014 was een superleuk en gigantisch druk jaar (verhuis, nieuwe job,…) dat echt voorbijgevlogen is. Ik onthou vooral heel veel leuke dingen, al waren er natuurlijk ook een aantal mindere momenten, maar daar heb ik dan weer lessen uit getrokken voor 2015.

1. Onze zomerreis naar de Franse Alpen vrij low-budget en basic, maar het waren wél mijn 7 mooiste dagen van het jaar. Van vertrek tot thuiskomst heb ik niks anders gedaan dan genieten, genieten en nog eens genieten.


2. We waren eerder dit jaar, in maart, ook al op dezelfde plek voor onze skivakantie. Het was de eerste keer met Emil erbij, en het was een succes. Ik weet nu al dat die kleine man over een paar jaar, van zodra hij skiles mag volgen, beter zal kunnen skiën dan mij. Over een paar maandjes gaan we terug, en ik ben al volop aan het aftellen.
 

3. Een blij lachebekje, dat is mijn zoon vrijwel elke dag. Voor hem was/is elke dag een feest, en met zijn aanstekelijke schaterlach heeft hij mij heel veel lachbuien bezorgd het afgelopen jaar.


4. Those two… ♥♥♥


5. We hebben een mooie zomer gehad met veel warme en zonnige weekends, dus we mogen absoluut niet klagen! Wij trokken een paar keer naar zee en het was altijd zalig om mijn vriend en zoontje te zien genieten in het water. PJ is een echte waterrat en het lijkt erop dat hij de microbe aan Emil heeft doorgegeven.
 
6. Er schuilt een stand-up comedian in die kleine aap van mij. Dit was een van zijn vele topmomenten J 
 
7. Van de vele ussies die ik maakte met Emil is dit een van de allermooiste. Ik nam deze net na onze verhuis, vandaar dat ik er wellicht een beetje moe uitzie… PJ gebruikt deze foto trouwens als screensaver op zijn gsm.
 
8. Als PJ en ik samen een foto nemen, dan steken we in 95% van de gevallen onze tong uit. We doen daar niet om, dat is gewoon een reflex… En het levert best wel leuke plaatjes op, zoals hier op een zonovergoten terras in Alpe d’Huez. Sweet memories!
 
9. 2014 was het jaar van onze verhuis van Brugge naar Torhout. We wonen sinds eind september in ons mooie nieuwe huis en we zijn het daar al volledig gewoon. Ook Emil voelde zich vanaf dag één prima thuis te midden van de verhuisdozen.
 
10. Ik liep in juni een halve marathon. Het ging minder vlot dan verwacht, waardoor ik mijn sportieve ambities voor de rest van het jaar wat heb moeten bijschaven (zie deze post). Maar ik ben wel gigantisch trots op mezelf dat ik die 21km heb uitgelopen ondanks het feit dat ik me niet super voelde. Ik doe het nu een klein beetje rustiger aan en ik ben vastberaden om in 2015 opnieuw een halve marathon te lopen. Een uitdaging die ik met veel plezier aanga!


Hopelijk kan ik in 2015 even veel leuke foto’s maken… Maar daar twijfel ik eerlijk gezegd niet aan!

Lots of love, Josie xo

2 opmerkingen:

  1. Oh, zoveel leuke foto's, je ziet dat jullie plezier hebben en stralen!! More of that in 2015!!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. zeker en vast, ik twijfel daar niet aan. fijn eindejaar ook voor jullie, en wellicht tot ergens begin januari! xo

      Verwijderen