dinsdag 10 februari 2015

Ladies Fun Sports 7/3/2015

Een gezonde geest in gezond lichaam: voor mij is dat de evidentie zelve. Sport is superbelangrijk voor mij, ik kan écht niet zonder. Ik ben verslaafd aan lopen, maar ik vind het ook fijn om nieuwe sporten en disciplines te ontdekken. Daarom vind ik het Ladies Fun Sports event, dat plaatsvindt op zaterdag 7 maart in Gent, een leuk initiatief. Het is het "kindje" van Angélique Dupré, een sympathieke en sportieve madam. Ik ken haar uit een ver verleden - we zijn opgegroeid in hetzelfde dorp en hebben nog samen speelpleinwerking gegeven - dus ik steek haar event graag een hart onder de riem!

Wat kan je verwachten van het event? Het is een sportieve ladies only day in en rond het Vlaams Wielercentrum Eddy Merckx in Gent. Een toplocatie! Je kan deelnemen aan allerlei sportieve workshops en je kan zelf je eigen programma samenstellen. Op het menu staan een power breakfast, healthy lunch en een gezellige afsluitende receptie. Yum! Niemand anders dan Olympisch medaillewinnares Dominique Monami zal een inspirerende talk geven om de dag af te sluiten. En last but not least... Je gaat naar huis met een goedgevulde goodie bag!

Het programma ziet er als volgt uit:
* 8u30 - 9u30 Onthaal met ontbijt, koffie en thee
* 9u30 - 9u45 Opening moment
* 10u - 10u45 Workshops
* 10u45 - 11u Change-over
* 11u - 11u45 Workshops
* 11u45 - 12u Change-over
* 12u - 13u30 Healthy lunch
* 13u30 - 14u15 Workshops
* 14u15 - 14u30 Change-over
* 14u30 - 15u15 Workshops
* 15u15 - 15u30 Change-over
* 15u30 - 16u Koffie en thee
* 16u - 16u30 Inspiration speaker Dominique Monami

* 16u30 - 17u Closing moment met receptie

Een overzicht van alle workshops vind je hierPer workshop zijn er telkens 25 à 30 plaatsen beschikbaar, dus snel zijn is de boodschap! Je kan zelf 4 workshops naar keuze aanduiden bij je online inschrijving

Vooraf inschrijven is verplicht, en je kan enkel inschrijven voor de volledige dag. De kostprijs bedraagt 65 €, en voor die prijs krijg je héél wat:
* 4 workshops naar keuze
Ontbijt met koffie en thee
Gezonde lunch
Afsluitende receptie
Goodie bag
Special guest

Zeg nu zelf, dat ziet er toch supertof uit?! En ik heb goed nieuws, want ik mag 2 gratis kaarten weggeven voor het Ladies Fun Sports event! Het enige wat je hiervoor moet doen is de onderstaande vraag beantwoorden: 
Waar gaat de Ladies Fun Sports fietsreis in mei naartoe? 

Het antwoord kan je ergens vinden op de website www.ladiesfunsports.be. De eerste 2 sportievelingen die me het juiste antwoord bezorgen via josefien@josieslittlethings.be, krijgen een gratis ticket toegestuurd!

Misschien zien we elkaar in Gent op 7 maart? Ik probeer zeker zelf van de partij te zijn voor een workshop. Ik vertrek die nacht wel naar de Alpen op skireis, maar ik doe m'n best om de valiezen netjes op voorhand te maken zodat ik nog een paar workshops kan volgen...

Love Josie xo

P.S. Ben je een sportieve madam en kan je er niet bij zijn op 7 maart? Neem dan sowieso toch een een kijkje op de website van Ladies Fun Sports, want er worden nog tal van andere leuke events georganiseerd!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten