maandag 16 februari 2015

Zalando Love ♥

Afgelopen weekend was het Valentijn. Ik ben absoluut géén Valentijnsmens; 14 februari wordt niet speciaal gevierd bij ons. Aangezien Emil op 13/2 geboren is, hebben wij rond die tijd toch altijd een veel leuker feest te vieren! Ik kocht wel een schattig kaartje voor Pieterjan met een lieve tekst op, omdat ik vind dat hij dat wel verdient voor alles wat hij voor mij doet. Maar echt cadeautjes kwamen er niet aan te pas, en dat hoefde ook niet.

Ik ontving wél een mooie rode roos van de Zalando-man om zijn liefde aan mij te verklaren. Ik schrok me een hoedje toen de snelkoerier plots voor mijn deur stond met een bloem in zijn handen! Nu ja, ik shop af en toe bij de Zalando-man dus we hebben best wel een goeie relatie opgebouwd. En blijkbaar vond Mr Zalando het nodig om mij in de bloemetjes te zetten. Ik was zéér aangenaam verrast!

Het was al even geleden dat ik nog in zijn online walhalla had rondgesnuisterd, maar na die originele liefdesverklaring ben ik toch nog eens gaan kijken. Ik ben namelijk op zoek naar een leuke sweater voor de lente. Een exemplaar dat casual is, maar toch ook trendy genoeg. Dus niet het type “fleece uit den Decathlon” waarvan Jani Kazaltzis spontaan begint te kokhalzen. Pas op, die heb ik ook hoor, maar ik bewaar ze voor op skireis, want lekker warm zijn ze wel.

Ik hou van toffe prints en boyfriend-modellen die wat ruimer vallen. Deze zijn ideaal om te combineren met een skinny jeans, dé perfecte weekend outfit! Maar ik durf ook al eens een sweater op een rokje te dragen voor een nonchalant chique look. In de zomer komt zo’n sweater trouwens ook goed van pas, bijvoorbeeld op een tuinfeestje of een barbecue na zonsondergang. Combinatiemogelijkheden genoeg!

Het leuke aan Zalando is dat het allemaal ook heel erg betaalbaar is. Ik geef namelijk niet graag te veel geld uit aan kledij. Ik spotte een aantal leuke stuks, kijken jullie even mee?

Mijn topfavoriet: CALIFORNIA!!! En dan nog met bloemenprint, I love it! By Twintip.


Zwarte sweater met snoezige poezenprint van Even & Odd.


“I want to wake up in Paris, take me there” (yes, please!) van Even & Odd.


Sobere witte trui met leuk detail door de zakjes aan de zijkant, van Opus.


Koraalrode sweater van Twintip, een van de trendkleuren voor het voorjaar.


Wat vinden jullie van mijn keuzes? En zijn jullie net als ik verslingerd aan sweaters? Let me know!

Neem zeker ook eens een kijkje op www.zalando.be en laat weten wat jouw favoriete items zijn. Wie weet verklaart de Zalando-man binnenkort ook wel zijn liefde aan jou?


Lots of love, Josie xo

Geen opmerkingen:

Een reactie posten