zondag 1 maart 2015

Alpro Mild Mornings


De plantaardige drinks, yoghurtvariaties en desserts van Alpro passeren regelmatig eens op mijn Facebookpagina. Sinds ik de producten afgelopen zomer leerde kennen, ben ik een overtuigd Alpronista geworden. Ik vind ze superlekker, zelfs lekkerder dan gewone yoghurt én ze zijn zoveel lichter en makkelijker om te verteren. Win-win! Ik moet dus niet vertellen dat ik blij was gelijk een klein kind toen ik een uitnodiging ontving voor het Alpro Mild Mornings Breakfast deze ochtend in Brussel. Samen met 3 vriendinnen mocht ik er gaan genieten van een lekker en inspirerend ontbijt om de dag goed starten met de nieuwste Alpro-producten. De locatie was niet mis. We mochten aan het rijkelijke, gezonde buffet aanschuiven in Les Jeux d'Hiver in het sfeervolle Terkamerenbos (lijkt mij trouwens de perfecte locatie voor een trouw- of ander feest!). Het was echt dik in orde met alles erop en eraan, merci Alpro! Het was de ideale gelegenheid om gezellig samen te zijn en bij te praten met mijn vriendinnen, en dit alles op de beats van opkomend Belgisch muziektalent Miss Hamilton's Curious Collection. De ultieme "mild morning", zo kan ik het eigenlijk het best samenvatten!Ik weet niet of jullie Alpro-fans zijn, maar dit zijn alleszins mijn favoriete producten:

Alpro Soya Original: puur natuur, dat vind ik nog het lekkerste van al. Ik drink deze graag ijs-ijskoud.
* Alpro Soya Amandel: deze gebruik ik vooral om chiapudding te maken voor het ontbijt. Een makkelijk receptje vind je op de blog van Scribelle.
* Alpro Soya Coconut: heel verfrissend, ik hou sowieso van cocossmaakjes en -geurtjes. Brengt mij in tropische sferen, which I like. Je kan er trouwens ook heerlijke cappuccino mee maken, dat proefde ik vanmorgen.
* Alpro Soya 1+ Complete Care: mijn 2-jarige zoon drinkt dit supergraag, en hij vindt de giraf op de verpakking ook heel grappig :-)
* Alpro plantaardige yoghurtvariaties natuur, kokos en amandel: deze bevatten geen toegevoegde suikers, en dat vind ik een plus. De variaties met fruit zijn ongetwijfeld ook lekker, maar ik doe liever vers fruit in mijn yoghurt, ik vind dat een kleine moeite. Again: geef mij maar puur natuur.
* Alpro Mild & Creamy Natuur: lekker smeuïg maar toch licht, het perfecte dessertje.
* Alpro Vanille Dessert koop ik vooral voor mijn zoon omdat hij er zot van is. Zelf proefde ik vandaag van de nieuwe Alpro Dark Chocolate pudding en die vond ik wel heel erg yummie!Zijn jullie zelf ook fan van Alpro? Laat me zeker weten welke producten ik volgens jullie eens moet proberen!

Nog geen fan maar je wil wel meer weten? Kijk dan zeker eens op www.alpro.com.

Lots of love, Josie xoDe inhoud van dit artikel is volledig mijn eigen mening. Het komt misschien over als "reclame", maar dat komt omdat ik 100% achter het merk sta.

4 opmerkingen:

 1. Waw dat ziet er super uit! Je bent goed verwend. :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. ja, zeker en vast! zou ook wel iets voor jou zijn denk ik.
   heb je je eerste werkdag overleefd?
   xo

   Verwijderen
 2. Moh! Hebben ze eindelijk suikervrije yoghurt?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. de natuuryoghurts zijn sowieso zeer arm aan suikers, en er is ook de alpro soya unsweetened drank.
   zelf probeer ik zo suikervrij mogelijk te eten, maar ik weer ook niet alles. ik let er wel op, omdat er in zoveel producten, ook die waarvan je het niet verwacht, suiker zit. en het is zo verslavend!

   Verwijderen