woensdag 6 mei 2015

Mommy's Wishlist

Zondag is het Moederdag. Ik hoef heus niet de hele dag op mijn wenken bediend te worden en ik verwacht ook geen grote cadeaus. Maar een kleine attentie is natuurlijk altijd welkom, en daarom heb ik een verlanglijstje opgesteld...

Joekels van (veel te dure) juwelen zijn niet aan mij besteed. Ik vind dat zonde van het geld en het is niet mijn stijl. Geef mij maar kleurrijke, opvallende juweeltjes. Bij voorkeur armbandjes, zoals de superleuke Hipanema bracelets van Luxedy. De Fidji is totally my style: pink, bling en with a touch of boho


Nagellakjes heb ik meer dan voldoende en in alle kleuren van de regenboog. Ik koop mijn stash trouwens altijd bij Hema, recht tegenover mijn werk. Handig! Onlangs brachten tekenares Eva Mouton en happy nail guru Elfi De Bruyn een collectie happy decals op de markt: kleurrijke nageltattoos in de vorm van bloemetjes, hartjes en diertjes. Pure happiness on your nails! In mijn Deauty box zat deze maand al een "proevertje". Ik moet de decals nog aanbrengen op mijn nagels, maar het smaakt nu al naar meer! Dus een extra velletje staat zeker op mijn wishlist. De site van Eva Mouton is trouwens de max, zeker eens kijken. I love her!


Ik ben zot van sweaters met leuke prints. Je kan ze met zoveel combineren, zowel casual als chic. Ik heb de Belgique Belchique sweater van O'Rèn al meermaals zien passeren op social media... en ook in mijn dromen! De combinatie van de glitters en de leuke slogan hebben hem gebombardeerd richting very high on my wishlist. Ik denk dat deze trui me echt héél goed zou staan ;-)


This mommy is a runista. Door weer en wind, that is, dus ook als het regent trek ik mijn loopschoenen aan voor een uurtje lopen. Ik kan best wel een nieuw loopregenjasje gebruiken, en ik heb mijn oog laten vallen op een trendy jacket van mijn favoriete sportmerk Nike. Het is roze en past dus perfect bij mijn al even roze loopschoenen. Kwestie van goed op te vallen on the road! Bovendien is het een licht jasje dat beschermt tegen de regen maar waarin ik niet zweet als een rund. So let it rain down on me! Maar liefst niet té lang...Maar als ik geen van bovenvermelde items ontvang, dan zal ik niet teleurgesteld zijn hoor. Want ik loop zondag de 15K in Dwars Door Brugge, een vaste traditie op Moederdag. En voor een running addict als mezelf is dit eigenlijk een van de mooiste cadeaus die ik kan krijgen. Heerlijk lopen in het mooie Brugge en onderweg aangemoedigd worden door mijn 2 mannen. En als ze mij na afloop ook nog een uurke laten genieten van een lekker warm ontspannend badje, dan ben ik helemaal content.

Zaterdag komen ze trouwens ook ons terras leggen thuis. Daar ben ik ook heel blij mee en ik beschouw het in zekere zin ook een beetje als een moederdagcadeau. Want het betekent dat ik vanaf dan van het zonnetje zal kunnen genieten op mijn terras, en dat Emil eindelijk zal kunnen buiten spelen zonder dat ik schrik moet hebben dat hij zich pijn zal doen (enfin, toch een beetje minder schrik, want met zijn onstuimig karakter ligt het gevaar om te vallen en zich pijn te doen altijd op de loer). In ieder geval: ik ga daarvan genieten, van dat terras.

Bij voorkeur al zondagavond, na mijn badje, met een frisse apéro in het zonnetje, nog nagenietend van mijn 15K door Brugge. Dat is misschien nog mijn grootste moederdagwens...

En jullie, wat staat er op jullie wishlist?

Love, Josie xo

Foto's: persoonlijk archief, Pinterest, O'Rèn 

5 opmerkingen:

 1. Geniet van 'jouw' dagje!
  Wij vieren Moederdag eigenlijk in augustus...maar ik heb al wel een wishlist!
  Ik wil een grote reiszak van Reisenthel, een saunabezoekje met mannetje, en veeel accesoires in pastelroze (mijn kleur voor deze zomer!) hihi

  Liefs, Saartje
  http://saartjeathome.blogspot.be

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ha ja, in Antwerpen doen jullie het anders dan de rest van het land ;-)
   Maar geniet er toch ook maar van zondag, Saartje! x

   Verwijderen
 2. Ooh een terras was ook de beste investering van het jaar 2014. Voor Moederdag kreeg ik gisteren reeds een parfum. En een versje van mijn zoontje

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik kijk er echt enorm naar uit! En ik heb gehoord dat het volgende week mooi weer gaat zijn, dus dan kunnen we dat terras al direct eens inhuldigen :-)
   Geniet van je moederdag als kersverse mama!
   X

   Verwijderen
 3. Very cool! Have a wonderful thursday sweetie!

  If you want to follow each other, please follow me on GFC or Bloglovin and I'll do the same ;)


  I invite you to join my worldwide giveaways: Jexshop 10$ gift card & Polka dots dress

  BeantwoordenVerwijderen