donderdag 20 augustus 2015

Project // Ladies Fun Sports


Zoals jullie weten, ben ik zeer sportief. Running is my drug. Hier op mijn blog probeer ik jullie af en toe te “besmetten” met mijn loopbacterie. Ik krijg vaak reacties van lezers die mij laten weten dat ze door mij (opnieuw) motivatie en moed gevonden hebben om te sporten. Fantastisch toch? Daarom ben ik superblij dat ik mee mijn schouders kan zetten onder een nieuw sportief project, Ladies Fun Sports genaamd.

Ladies Fun Sports is het geesteskindje van Angélique Dupré. Ik ken Angélique nog van in mijn jeugd: een 16-tal jaar geleden stonden wij samen met volle overgave een bende kleuters te entertainen in ons geboortedorp Destelbergen. Schone tijden waren dat :-) Angélique is altijd al supersportief geweest – nog véél meer dan mij hoor – en heeft een tijdje geleden Ladies Fun Sports opgericht. Haar doel is om sportieve evenementen te organiseren voor vrouwen en om een soort community op te richten van sporty ladies die samen naar “grotere” sportevents kunnen gaan zoals de Ten Miles, wielerwedstrijden,…

Het uitgangspunt is dat sporten plezant is/moet zijn voor vrouwen, ook voor zij die jarenlang niet meer hebben gesport of een zeer druk leven hebben. Iedereen is welkom! Denk nu vooral niet dat het een anti-mannenclubje is. Het is gewoon een leuke manier om vrouwen samen te krijgen om gezond te bewegen. Dat leidt tot veel fun en leuke sociale contacten. Happy ladies dus, en daar kunnen hun mannen alleen maar wel bij varen! :-)

Angélique zit nog boordevol ideeën dus het loont de moeite om de website in het oog te houden! Een blog is er een van die projecten. Vandaag blogt Angélique zelf al, maar om een zo breed mogelijk publiek aan te spreken heeft ze een aantal gastbloggers uitgenodigd. Ik ben trots dat ik daar één van ben! Samen met 7 andere sportieve vrouwen zal ik af en toe schrijven over sport, voeding, fashion, personal stories,… Ik leerde de andere gastbloggers afgelopen dinsdag kennen in Gent, en het was supergezellig! We zijn allemaal heel verschillend, en toch konden we uren aan een stuk babbelen. Het is duidelijk: sport verbindt mensen! Er was trouwens ook een fotosessie, het resultaat daarvan zullen jullie binnenkort wel zien op de site...


Op de blog zal er voor elk wat wils zijn. Er is een beginnende loopster die gepassioneerd bezig is met gezonde voeding, iemand die traint voor haar eerste marathon, een jonge mama die naast al haar professionele ambities ook nog eens grote loopambities koestert (tiens, could that be me? :-)), een aantal wielrensters, een voormalig MTB-topper voor wie the sky the limit is,… Stuk voor stuk interessante, inspirerende vrouwen! Op 1 september bijt ik de spits af op www.ladiesfunsports.be met een blogpost waarmee ik jullie en masse aan het lopen zal proberen te krijgen… Spannend!

Neem alvast een kijkje op de website, en stay tuned because there’s so much more to come! :-)


Love, Josie xo

Foto bovenaan: Pinterest

7 opmerkingen:

 1. Reacties
  1. Jaja, zeker doen, jij behoort zeker tot de doelgroep! :-)

   Verwijderen
 2. Zo leuk! Ik zal deze zeker beginnen volgen want ik heb onlangs iets gekocht... ;-) Het heeft twee wielen, wordt begin september geleverd en ik heb een doel voor ogen waar we samen al eens zijn geweest. :-)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Oh zo tof! Mag ik je dan volgend jaar komen aanmoedigen in een van de haarspeldbochten van Alpe d'Huez? :-)
   Veel plezier met je nieuwe speeltje!
   X

   Verwijderen
  2. Euh, we zullen zien hoe dat verloopt. Geen idee of het mogelijk is op 11 maanden. :)

   Verwijderen
 3. Zo leuk ! Ik ga zeker eens een kijkje nemen. :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Heb je blogpost net gelezen! Leuk. Ga af en toe een kijkje nemen.
  Ik ben onlangs beginnen lopen. Hopelijk blijft het me motiveren om vol te houden :-)

  BeantwoordenVerwijderen