donderdag 1 oktober 2015

Feest voor Thomas!

Een van de vele leuke aspecten aan bloggen is dat je regelmatig uitgenodigd wordt op toffe events. Een paar weken geleden kreeg ik een uitnodiging voor het verjaardagsfeest van Thomas De Stoomlocomotief, die ik nog niet echt kende toen maar na een beetje Googelen kwam ik tot de vaststelling dat dit een echte regelrechte hype is in kinderland... Uitnodiging dubbel en dik aanvaard dus!

Thomas, de blauwe pratende stoomlocomotief, verovert al generaties lang de harten van jonge kinderen met zijn spannende avonturen op het eiland Sodor. Dit jaar viert Thomas zijn 70ste verjaardag en dat wordt gevierd met nieuw speelgoed van Mattel. Er werd ook een groot verjaardagsfeest georganiseerd afgelopen weekend, in Utopolis Mechelen. De cinéma werd voor de gelegenheid omgebouwd tot een heus treinstation. Op het programma stond een exclusieve preview van de allernieuwste Thomas & Friends DVD "Sodors Legende van de Verloren Schat", gevolgd door een gezellige afterparty met veel vertier en amusement.Aangezien ik zelf in Lissabon vertoefde, kon ik er helaas niet bij zijn. Maar Pieterjan nam maar al te graag mijn plaats in en trok naar Mechelen met Emil. Aan de foto's te zien, was het een superleuke namiddag, voor hen allebei.


Emil praat nog steeds vol enthousiasme over het leuke speelgoed waarmee hij zich kon uitleven. Ondanks ons plan om hem de komende maanden geen speelgoed meer te kopen (want hij heeft al zoveel!) denk ik dat we misschien toch gaan bezwijken voor een van de Thomas-speelgoedjes voor Sinterklaas... Of misschien nog beter van Percy (de groene), want dat is zijn favoriet. Hij spreekt die naam ook superschattig uit, op z'n Cockney-Engels :-)

Hij mocht ook een goedgevulde goodie bag meenemen naar huis. Vooral de DVD valt bijzonder in de smaak! Misschien trein ik binnenkort nog wel eens met Emil naar Antwerpen, want je kan Thomas bezoeken in het Centraal Station van 27/10 tot 10/11. Meer info vind je hier.Kortom: het was een superleuk feestje. Dikke merci aan Mattel, Interel en Day One dat we erbij mochten zijn! Dank ook aan mijn lieve wederhelft om flink foto's te nemen, zoals ik hem had opgedragen. Hij zou zelf ook een goede blogger zijn :-)

Zijn jullie kinderen ook fan van Thomas en zijn vriendjes?

Love, Josie xo

Foto's: Kris Janssens en Pieterjan Senaeve

5 opmerkingen:

 1. Wat blijven ze toch leuk speelgoed op de markt brengen! Hier zijn we al voorbij die fase (alhoewel: zoonlief heeft nog steeds een heel erg lang Lego-verlanglijstje), maar je brengt me zeker op een ideetje voor mijn metekindje! Lieve groet, V.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik wilde ooit naar Maldegem gaan waar de echte Thomas Trein kwam, maar dat was jammer genoeg (schandalig) duur.
  Maar inderdaad, we hebben ook een fan in huis :-)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Oei is dat daar zo duur? Weet ik niet... Emil hoeft er niet per se naartoe, hij heeft zijn DVD en dat volstaat voorlopig :-)

   Verwijderen
  2. In Antwerpen is het gratis he - is geen echte trein maar een leuke speelset;-)

   An

   Verwijderen