vrijdag 11 december 2015

I'm still here... Picture update!

Al meer dan een week niet geblogd... Niet van mijn gewoonte! Het is zeer druk geweest op het werk met veel opdrachten in bijberoep 's avonds en een razend druk weekend, waardoor er weinig tijd overbleef om te bloggen. Nochtans zit ik boordevol inspiratie voor verse blogposts! Maar het zal er wel weer van komen wanneer het wat kalmer is, no worries. Ik blik graag even terug op de voorbije week met wat leuke foto's...Vorig weekend was Sinterklaas werkelijk overal. Zelfs in de auto achter mij :-) Ik heb gezwaaid in de hoop dat hij mij zou volgen naar huis maar het is niet gelukt... Alhoewel, blijkbaar heeft hij mijn huis toch gevonden want hij bracht mij een leuk cadeautje:


textboard Dots Lifestyle

Ik was superblij met deze houten textboard van Dots Lifestyle. Ik kan er eindeloos veel spreuken mee maken en ik heb het bord een plekje gegeven in onze inkomhall. We hebben daar een groot raam naar buiten toe, en zo zijn mijn leuke boodschappen altijd zichtbaar voor de buitenwereld :-) Dank u lieve mama! Zij kocht dit trouwens bij Médard in mijn geboortedorp Destelbergen, een superleuke winkel en webshop met interieur- en cadeauspullen. Zeker eens checken!Ook op Pieterjans werk kwam de Sint, en dat ging zoals elk jaar gepaard met een enorm groot feest met alles erop en eraan: een reuzenrad, een draaimolen, een schaatspiste, allerlei knutselstandjes, gamehoekjes en véél eten en drinken. Emil was heel stoer tegen alle zwarten pieten: de high fives vlogen in het rond. Bij de Sint was hij iets minder felgebekt, zoals ik wel had verwacht. Ik vind dit een zalige foto. Je ziet Emil denken: ik heb geen zin om te lachen maar ik ga me toch zo stoer mogelijk houden zodat ze achteraf niet kunnen zeggen dat ik gebleit heb op schoot bij Sinterklaas. In mijn ogen staat af te lezen: wanneer is die fotosessie hier gedaan alsjeblieft? Want die Sint had mij wel goed vastgestekt. En Pieterjan... Zijn blik is gewoon keihard gericht op de bar in de verte. That's my family :-)Ook thuis werd er vers speelgoed gebracht op 6 december. Als ik zie wat voor een bergen speelgoed en snoep veel kinderen krijgen, dan verschiet ik toch altijd een beetje... Wij hielden het vrij eenvoudig met 1 stuk speelgoed en een bescheiden mandje snoep (hij eet toch het liefst van al de mandarijnen). Enfin, dat ene stuk was wel een groot stuk: een racebaan van Toet Toet Auto's. We wisten eigenlijk niet dat het zo groot zou zijn... Gelukkig hebben we een groot huis :-) Het is met een telegeleid autootje en allerlei hindernissen, en Emil was er heel blij mee. Het rijdt en het maakt lawaai, dat is sowieso al een garantie op succes bij hem. De foto is genomen op 6 december 's avonds, nadat mijn ouders en schoonouders de hele middag op bezoek waren geweest. Vandaar dus de vermoeide blik op oneindig van Mr. E ;-) Dat ik een grote fan ben van de Alpro-producten weten jullie intussen wel al. Deze week kocht ik voor het eerst de Almond Dark Chocolate, een variatie op chocolademelk. Lekker zoet en licht verteerbaar, ideaal als sweet tussendoortje op het werk. Ik denk dat het opgewarmd ook wel heel lekker is... Dat ga ik nog eens proberen! Vinden jullie de specialiteiten van Alpro ook zo lekker?Afgelopen zomer ben ik opnieuw beginnen zwemmen ter afwisseling met het vele lopen. En ik hou het nog steeds vol! Meestal ga ik 's morgens vroeg van 7u tot 8u, voor het werk. In de winter is het iets minder aangenaam dan 's zomers. Niet omdat ik niet graag opsta, integendeel: I love that :-) Het is vooral de koude waar ik het moeilijk mee heb want ik ben ongeveer de grootste koukleum op deze aardkloot. Ik moet dus altijd even doorbijten wanneer ik in het (vrij koude) water spring om 7u, maar na een paar lengtes heb ik al lekker warm en vanaf dan is het puur genieten. Ik voel ook echt dat mijn spieren deugd hebben van het zwemmen, het zijn eens andere spieren die getraind worden dan bij het lopen.Maar natuurlijk blijft lopen mijn grootste passie. Ook in de winter blijf ik even veel lopen als anders. Het is donker 's avonds, maar ik heb mijn fantastische Run Light waardoor ik veilig kan blijven lopen. Ik kreeg van Decathlon ook een leuke loopoutfit van Kalenji om te testen. Op de foto zie je mijn nieuw blits loopvestje. Het is lekker warm en het zit goed. Binnenkort lees je er zeker meer over! Lopen met een toffe outfit maakt het nog zoveel leuker. Lopen jullie graag in de winter, of doen jullie andere sporten?

Met mijn looptoertje van vanavond ben ik het weekend alvast sportief gestart. Morgen staat er een feestje op het programma voor de 60ste verjaardag van mijn lieve stiefpapa. Ik kijk ernaar uit! Altijd fijn om met mijn familie samen te zijn :-)

Maak er allemaal een leuk weekend van!

Love, Josie xo

Geen opmerkingen:

Een reactie posten