donderdag 29 september 2016

SOS Kinderdorpen Bloggersveiling

SOS Kinderdorpen kennen jullie vast wel. Zij zetten zich in om kwetsbare kinderen een betere toekomst te bezorgen. Sinds vandaag loopt er een heuse bloggersveiling, waarbij meer dan 50 Vlaamse bloggers een item of ervaring veiling ten voordele van het goede doel. SOS Kinderdorpen vroeg ook aan mij om mijn steentje bij te dragen aan deze veiling.
Mijn eerste gedacht was om een pakketje boeken te veilen omdat ik heel graag lees en mijn boeken me zeer dierbaar zijn. Maar toen dacht ik dat een ervaring toch ook wel fijn is... Ik ben geboren en getogen in het Gentse en ik ga er nog heel vaak naartoe. In de mooie Arteveldestad vind ik niks leuker dan lekker op 't gemak te gaan ontbijten of brunchen (hier, hier, hier,...) en dan nog wat door te stad rond te slenteren, een beetje te winkelen (ah ja natuurlijk), een koffie/thee te drinken,... Gent heeft zoveel te bieden!

Daarom veil ik een breakfast of brunch in het bruisende Gent. Nadien neem ik je mee naar mijn favoriete plekjes in de stad en afsluiten doen we met een lekkere koffie of thee. Leuke babbel is uiteraard inbegrepen in het pakket :-) Plaats en datum zijn overeen te komen. Bieden kan hier.
Natuurlijk zijn er nog veel leuke andere items en ervaringen waarop je kan bieden. Mijn favorieten zijn de workshop fotografie met Kelly, de column van "Flair" Catherine, de healthy foodbox van Caroline en de social media workshop met Kel. Er is echt voor elk wat wils. Dus ja, ik breng een dezer dagen zeker mijn bod uit!

Er komen trouwens constant nieuwe items bij, dus ik raad je aan om de veilingsite in het oog te houden: https://like2have.it/bloggersveiling. Hier kan je alles bekijken en een bod doen via ebay (supergemakkelijk!). Je wacht best niet te lang want op sommige items kan je maar 10 dagen bieden. Je kan ook alles volgen op Instagram.
De opbrengst van de veiling gaat naar het Simbahuis, een project in Liedekerke dat opvang en begeleiding biedt aan gezinnen die de opvoeding van hun kinderen tijdelijk niet meer kunnen garanderen, zodat het gezin zo snel mogelijk weer samen verder kan. Het spreekt voor zich dat ik zo'n project een ontzettend warm hart toedraag.

Neem dus zeker een kijkje en bied op je favoriete item of ervaring. Wie weet gaan wij dan binnenkort wel samen op stap in het leuke Gent! :-)
Love, Josie xo

1 opmerking:

  1. Wat een mooi en origineel initiatief! Ik neem eerstdaags zeker eens een kijkje op de veiling!

    BeantwoordenVerwijderen