zaterdag 18 maart 2017

My Week In Pictures

Wat is de week weer snel gepasseerd! Zondagavond kwamen we thuis van skireis en daarna stond er een goedgevulde werk- en schoolweek klaar. Een paar impressies met tekst en uitleg!


Het was fijn thuiskomen zondagavond met superlieve post van Lieselotte. Ze vond dit leuke kaartje echt iets voor mij. Het heeft intussen een ereplaatsje gekregen aan mijn wall of cards in mijn bureau. Merci Liese! Na een weekje in de bergen was ik blij om opnieuw veel groentjes en veggie stuff op mijn bord te toveren. Vegetarisch eten is in de Alpen niet zo eenvoudig maar dat is niet erg want ik ben eigenlijk maar een semitarier. Dus ik ben daar niet verhongerd ;-) Maar nu ik terug ben, doe ik opnieuw flink mee aan Dagen Zonder Vlees want ik vind vegetarisch eten heel lekker en zo divers! Doen jullie ook mee aan DZV?Ik werd verwend door Schwarzkopf met de nieuwe Nature Moments shampoolijn. Deze producten bevatten uitsluitend 100% natuurlijke ingrediënten, zonder kleurstoffen en siliconen. Ik heb een gevoelige hoofdhuid die ik graag in alle zachtheid verzorg; deze lijn is dus ideaal voor mij denk ik! Ik ben ze momenteel volop aan het uittesten. Er zijn maar liefst 5 shampoos verkrijgbaar:

 • Moroccan argan oil & macadamia oil (ook als conditioner)
 • Honey elixir & barbary fig oil (ook als conditioner)
 • Olive oil & aloe vera
 • Provence herbs & lavender
 • Irresistible raspberry & sunflower oil


Wat een zalig weertje was het vorige week! Echt leuk om zo thuis te komen van vakantie. Vanaf maart loop ik enkel nog in korte broek, bruine benen of niet. Het is de beste manier om ze mooi gespierd te maken én ze een kleurtje te geven! Het ligt wellicht aan mij maar als ik in een shortje kan lopen, vind ik het nog zoveel leuker en heb ik het gevoel dat het een pak vlotter gaat. Hebben jullie dat ook?Donderdag was een schitterende lentedag! Ik was de hele dag op pad voor interviews en een persconferentie. Ik had thuis vooraf een lekker slaatje gemaakt (met groene boontjes, spinazie, avocado, wortel, broccoli, noten en een dressing op basis van tamari en amandelmelk). Leve foodprepping! Over de middag zocht ik een bankje op een pleintje in de zon om te genieten van het mooie weer en een lekkere, gezonde lunch. Van zo'n dingen word ik echt gelukkig! Meer van dat aub :-)Het was een week vol verwennerijen, ook voor Emil. Uitgeverij Lannoo bezorgde hem enkele leuke nieuwe boeken: De encyclopedie van alle belangrijke dingen, Otto rijdt heen en weer naar de stad en Niet knipperen. De encyclopedie is superinteressant - ook voor mezelf hoor :-) Van de Otto-boeken van Tom Schamp ben ik al een tijdje fan. Ze bevatten prachtige kleurrijke tekeningen, je kan daar uren in kijken en steeds nieuwe dingen blijven zien. Niet knipperen is een interactief prentenboek. Een van de personages is een vos, en Emil zit toevallig in de vosjesklas. Dat is dus sowieso een succes :-)
Ik plan trouwens binnenkort een blogje over een aantal leuke kinderboeken die ik ontdekt heb met Emil! 


Na een drukke werkweek stond er vandaag een dagje Gent op het programma. Ik ging samen met blogvriendin Kelly brunchen in het STAMcafé en dat was een zeer aangename ontdekking. Het was mijn eerste en zeker niet laatste keer daar! Na het eten kuierden we nog wat rond in Gent langs leuke winkeltjes. Het was leuk om nog eens bij te praten met Kelly want door onze drukke agenda's was het weer even geleden dat we elkaar zagen. 

Morgen ga ik op stap met mijn 2 mannen. Het weer zal niet echt top zijn maar dat geeft niet, zolang we maar samen iets leuks kunnen doen. De lente zal wel terugkeren binnenkort, daar twijfel ik niet aan. Het weekend gaan we afsluiten met zelfgemaakte pizza, daar heb ik nu al zin in! :-)

Hopelijk hadden jullie ook een fijne week. Geniet nog van de rest van het weekend!

Love, Josie xo

7 opmerkingen:

 1. Oh, een ereplaatsje 😀 Ik loop ook het liefst in korte broek, maar vandaag ga ik het even laten denk ik 🙃

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. ja hoor, je verdiende dat plaatsje dubbel en dik! :-)

   Verwijderen
 2. Oh, wat lees ik graag die weekoverzichtjes! Ik ga niet vaak met een korte broek lopen (geen idee waarom eigenlijk), maar vanaf de 1ste zonnestralen draag ik wel volop kleedjes en rokjes mét blote benen :). En merci voor die brunch-tip: dat adresje kende ik nog niet, maar ziet er veelbelovend uit! Liefs, Els

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Zeker het STAMcafé eens uitproberen, ook wel iets voor jou denk ik!

   Verwijderen
 3. Ik ben ook altijd op zoek naar leuke boekjes voor Sep. Hij leest zo graag, ik vind dat de max! Dankjewel voor de inspiratie dus ;)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Het Otto-boek is hier echt een gigantisch succes, dat kan ik echt enorm aanraden!

   Verwijderen
 4. Oh, en ik kom er ook in voor. Topadresje, het STAMcafé.
  Voor de rest ook een heel leuk overzichtje: heel kleurrijk en lekkere gerechtjes. Spring is here!

  BeantwoordenVerwijderen