zaterdag 9 september 2017

Count your blessings

Ik zie ze bij veel bloggers passeren, de kleine gelukjes van elke dag. Bijvoorbeeld bij Evi en Gerhilde. Ook ik sta op drukke dagen niet altijd stil bij de little things maar als ik er eens over nadenk, zijn er de voorbije week toch heel wat leuke geluksmomentjes geweest... Tijd om ze met jullie te delen!
* Emil te voet gaan halen in de naschoolse opvang en tijdens onze 'tocht' naar huis tijd hebben om te praten én de slappe lach krijgen. Zalige leeftijd vind ik, vierenhalf jaar. Emil en ik kunnen al echte 'gesprekken' voeren en hij heeft ook echt een zalig gevoel voor humor. 
* Een gezellige dinner date met mijn vriendinnen in Gent. Met lekker eten, leuk bijpraten en veel hilarische lachbuien.
* 's Morgens opstaan om 6u om te gaan lopen. Tijdens het lopen de zon zien opkomen en de hele wereld zien en voelen ontwaken. Terug thuiskomen en me zoooo goed voelen, boordevol energie voor een nieuwe dag!
* Een werkafspraak hebben aan de kust. Mijn loopspullen meenemen in de auto en na mijn meeting naar het strand rijden om er een uurtje te gaan lopen. Afzien in de keiharde wind maar vooral heerlijk uitwaaien en mijn hoofd leegmaken.


* Dat guur herfstweer is niet echt mijn ding maar het betekent wel dat ik mijn nieuwe leopard vest uit de kast kan halen en dat maakt natuurlijk heel veel goed!
* Mijn mama kwam Emil woensdagmiddag op school halen om een middagje naar zee te gaan. Toen ze terug thuiskwamen 's avonds, zag ik dat ze er allebei enorm van genoten hadden. Emil en zijn meme, 't is een gouden duo.
* Emil die mij out of the blue vraagt of we met Kerstmis nog eens naar Brussel op weekend gaan, zoals vorig jaar, "als het daar dan zo donker is". Zo leuk om te weten dat ons weekendje eind 2016 hem zo bijgebleven is. En uiteraard maak ik werk van een nieuw kerstweekendje naar lovely Brussels!
* Een artikel schrijven voor een magazine, het doorsturen naar mijn klant en heel positieve, lovende feedback krijgen. 
* Emil zijn tootje als ik hem worst met versgemaakte appelmoes en puree voorschotel.
* Verse muntthee drinken met kruiden uit mijn eigen tuin.
* Grappige melkverpakkingen. Voor mij hét bewijs dat goeie copywriting verkoopt! En deze quinoa drink is ook echt wel lekker hoor.


Wat waren jullie geluksmomenten de voorbije week? Laat het gerust weten zodat we kunnen mee genieten!

Fijn weekend!
Love, Josie xo

4 opmerkingen:

 1. Wat een leuke verzameling van mooie momenten. Die leopardjas en tas op de foto zijn prachtig! En wat fijn dat Emil zo leuke herinneringen heeft aan jullie weekendje weg. De dag dat Tuur dat zegt boek ik meteen een volgend weekendje weg ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Mijn tas is vintage, op de kop getikt tijdens een citytrip in Lissabon 2 jaar geleden!

   Verwijderen
 2. Leuke (nieuwe) rubriek die ik ook bij andere bloggers graag lees! Die nieuwe jas staat je geweldig (ook al zien we hier maar een klein beetje op de foto ;-))!
  En wat leuk dat Emil dat nog weet: lijkt me echt een zalig leeftijd!

  BeantwoordenVerwijderen