zondag 11 februari 2018

My week in pictures

De week afsluiten, dat doe ik hier op de blog al graag eens met een leuk fotoverslagje. So here we go!Op maandag maakte ik geen foto's want ik had een erg drukke werkdag. Ik kon gelukkig nagenieten van de energie die ik opdeed tijdens mijn uitstapje naar zee met Emil op zondagmiddag. Het was mooi weer: ijskoud maar het zonnetje scheen. Dat deed deugd na een aantal grijze en sombere dagen! Dus het was echt genieten, daar in de Haan. Ik wandelde terwijl Emil met zijn fiets crosste, we speelden wat op het strand en uiteraard dronken we ook iets lekker warms in een cafeetje (inclusief wafel voor Emil). Vitamine D, 'vitamin sea' en superveel leute: ne zondagmiddag as it should be! En 's avonds allebei goed moe van de leuke, actieve dag. Love it!Ook dinsdag was een drukke werkdag. Er stonden een aantal interviews op de agenda voor een magazine waarvoor ik schrijf. Ik trok onder andere naar de Deweer Gallery in het mooie, landelijke Otegem. Ik moest eventjes wachten omdat de persoon die ik moest interviewen nog in gesprek was. Zo had ik tijd om wat rond te lopen in de galerie. Heel mooi, ik was onder de indruk van de mooie kunstwerken (o.a. een Panamarenko-expo die momenteel loopt). Misschien ga ik binnenkort nog wel eens terug naar daar! Ik vind het leuk dat mijn job me op zoveel boeiende plekken brengt.Dinsdag was Emil ziek geworden. Niet zo erg: een hoest en snoet en wat algemene mottigheid en vermoeidheid. Niet superziek maar toch te ziek om naar school te gaan, ken je dat... Emil is zelden ziek dus als het zover is, merk ik wel direct dat hij niet 'in zijnen haak' is. Ik werkte woensdagochtend sowieso thuis dus hij kon lekker bij mij blijven. Ik kan dan iets minder gefocust werken dan anders maar dat valt wel mee met hem. Hij begrijpt dat mama moet werken en dat hij intussen mag rusten, spelen en ook wat tv-kijken. Hij zat een tijdje naast mij om te kleuren, best gezellig. In de namiddag had ik een afspraak met een klant in het Gentse. Toen kon ik gelukkig rekenen op mijn lieve mama voor noodopvang. Wat zou ik toch doen zonder mijn mamaatje? Ik vraag me dat vaak af...Ook donderdag was een drukke werkdag met o.a. een meeting met een van mijn leukste klanten in Gent. Emil was nog ziek maar hij kon nog een dagje bij zijn oma gaan uitrusten. Kwestie dat hij vrijdag zeker naar school kon gaan en het carnavalsfeestje, waar hij zo naar uitkeek, niet zou missen! Hij bleef er 's avonds slapen omdat ik weg moest en Pieterjan op shortski was. Ik maakte à l'improviste een groentestoofpotje klaar met hetgeen ik in mijn ijskast liggen had. Ik was best trots op het kleurrijke resultaat. En lekker was het natuurlijk ook! I love my veggies!Vrijdagavond had ik gezelschap in bed. Ik beloofde Emil een tijdje geleden dat hij een nachtje bij mij in 't grote bed mocht slapen als papa op shortski was. Vrijdag was het eindelijk zo ver en hij kon zijn geluk niet op! Hij sliep als een roos. Hij is nogal een wroetelaar en kan soms eens snurken maar ik heb er niks van last van gehad. Ik heb zelf ook supergoed geslapen. Zie je hem genieten op de foto, net voor het slapengaan?Zaterdag had ik een heel lange waslijst aan to do's. Maar ik had er weinig zin in en het was zo mooi weer... Dus ik besloot om 'de boel de boel te laten' en ik reed na het middageten naar zee met Emil. We speelden in de duinen, wandelden op het strand, zochten schelpjes, fietsen en wandelden, ik trakteerde hem op een ijsje... Het was een heerlijke namiddag! Ik heb geen seconde spijt gehad van mijn keuze om mijn to do lijst vakkundig te negeren. Ik zal het me eerstdaags misschien beklagen maar dat zie ik dan wel weer...Vandaag ging ik brunchen met mijn Gentse vriendinnen. We probeerden een nieuw adresje uit: Wald, in de buurt van de Dampoort. Op zondag is er een 'all you can eat' brunch buffet voor 25 euro. Het was heel lekker en verzorgd. En 'anders dan anders' met originele slaatjes en broodbeleg, speciale broden etc. Een goeie keuze, en heel gezellig zitten ook. Zeker een aanrader en ik ga ongetwijfeld nog terug naar daar!Hopelijk hebben jullie ook een fijne week achter de rug. Geniet nog van de zondagavond!

Love, Josie xo

Geen opmerkingen:

Een reactie posten