zondag 25 februari 2018

Van 10 naar 1

Ik zag de laatste dagen bij veel bloggers deze leuke tag passeren, bijvoorbeeld bij Kelly, Joni en Talitha. Ik neem hem graag over, 't is een leuke manier om je wat meer te vertellen over mezelf!


10 DINGEN OVER MEZELF
copywriter - boekenwurm - loopverslaafd - perfectionistische controlefreak - gedreven - down to earth - it's not a diet, it's a lifestyle - zomermens - vrijheid blijheid - altijd bezig

9 DINGEN DIE IK LEUK VIND
de dag plukken - de zee zien, horen en ruiken - zon zon zon op alle mogelijke manieren - wandelen in de bergen - een boek dat me volledig meesleept - mijn kersenpitkussentje (incl. de muffe geur die erin hangt) 

8 DINGEN DIE IK NIET LEUK VIND 
verkleumde vingers - regen - zure en zagende mensen - racisme en onverdraagzaamheid - gaan tanken (en gegarandeerd met stinkpollen het tankstation verlaten) - binnen zitten als buiten de zon schijnt - tandartsen - ramen wassen

7 PLEKKEN WAAR IK GRAAG BEN
bij mijn mama thuis - aan mijn bureau - aan de zee - overal waar het zonneke schijnt - mijn geliefd gent - in mijn auto met de radio vollen bak aan - ergens aan het lopen

6 MANIEREN OM MIJN HART TE WINNEN
mij respecteren zoals ik ben - gedreven zijn met een duidelijk doel in het leven - een open geest hebben - positief denken en kunnen relativeren - liever af en toe een bloemeke of iets kleins dan grote dure cadeaus voor mij kopen - mij inspireren en motiveren5 PLAATSEN WAAR IK NOG TERUG HEEN WIL
Opnieuw: Los Angeles - Yellowstone National Park - San Francisco 
Voor het eerst: Ijsland - Zuid-Afrika

4 DINGEN WAAR IK NIET ZONDER KAN
mijn loopschoenen - gezond eten - af en toe een beetje zon - een douche om de dag goed te starten 

3 LIEVELINGSLIEDJES
Mr. Brightside (The Killers) - Everybody's Free (Baz Luhrmann) - Runaway (Galantis)

2 WENSEN
voor altijd gezond, fit en energiek (zowel ikzelf als de mensen die ik graag zie) - een beetje minder gejaagd leven en een beetje meer rust vinden

1 LAATSTE WOORD
Het zijn er 2: wear sunscreen (en klik eens door ook, 't is de moeite)

Doe je ook mee? Laat het maar weten in de comments hieronder en dan kom ik zeker lezen!

Love, Josie xo

9 opmerkingen:

 1. Is zo een leuke tag he! Ik neem hem binnenkort over :-) En die wear sunscreen is inderdaad absoluut de moeite waard! Zo nu en dan zet ik dat eens op om me aan de boodschappen die erin zitten te herinneren :-)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik doe dat ook, vooral op de iets moeilijkere 'dagen des levens' luister ik ernaar. Ideaal voor in de auto om dan mee te zingen, of de traantjes de vrije loop te laten want dat kan ook eens nodig zijn Ć©n deugd doen!

   Verwijderen
 2. Een heel fijne tag om te lezen! Ik deed ook al mee šŸ˜Š: http://www.tussendeplooien.be/2018/02/van-10-naar-1/

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ook hier: heel leuk om nog wat meer over jou te weten te komen! Boeken we dan een trip naar Zuid-Afrika (Ijsland is ook goed, maar eerst wat zon, aub)?
  Mr. Brightside zal volgende week wel aan bod komen zeker? :-)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Eender welke trip naar een leuke, zonnige plek lijkt me wel leuk, zou nog wel iets voor ons zijn zo'n citytripke samen :)
   Jaja volgende week ga ik meekwelen zenne! Tot grote spijt van de omstaanders wellicht ;)

   Verwijderen
 4. Toffe post, kheb er inderdaad zo nog zien passeren en het heeft me geĆÆnspireerd. En nu ik thuis zit, heb ik wat extra tijd om - opt gemakske - ook zo Ć©Ć©n te schrijven.
  Btw, Wear Sunscreen door jou opnieuw ontdekt, echt naar de tekst geluisterd en leren appreciƫren. Merci daarvoor ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Een heel leuke tag om te lezen... die staat volgende week ergens gepland op mijn blog.
  Leuke blog heb je!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. ik heb een pagina in mijn BuJo die "wear sunscreen" heet met mijn eigen versie ervan. Als hij vol genoeg staat ga ik hem eens bloggen.

  BeantwoordenVerwijderen