woensdag 17 oktober 2018

Count your blessings ♥

De dagen en weken vliegen zodanig snel voorbij en ik durf soms wel eens te vergeten om stil te staan bij de kleine geluksmomenten. Elke dag (ja, zelfs op absolute kakdagen!) is er wel iets dat mij aan het lachen brengt, blij maakt of doet beseffen hoe goed ik het wel heb. Een kleine bloemlezing van de voorbije weken! Schattige alpaca's die in de dierentuin door een holleke komen piepen ♥ Emil die meedoet aan een loopwedstrijd voor kinderen en het de max vindt ♥ Nieuwe receptjes uitproberen die supergoed lukken en megalekker zijn ♥ Leuke feedback krijgen van blije klanten, daar doe ik het voor! ♥ Mijn neefje Remi die op bezoek komt en Emil die daar al dagen, zelfs weken op voorhand naar aan 't uitkijken is ♥ Emil en Lexie samen bezig zien ♥ Twee kindjes hebben voor één dag: vermoeiend voor een mama-van-één maar ook echt wel eens leuk en vollen bak genieten van de extra drukte en leven in huis... en van de rust daarna ook wel weer ♥ Thuiskomen in een proper gekuist huis wanneer de poetvrouw is geweest ♥ Looptrainingen die veel beter gaan dan ik had verwacht ♥ Nieuwe loopdoelen plannen en dromen van marathon nummer twee ♥ Eindelijk werk maken van mijn #lopentrut loopshirt en daar mega naar uitkijken, nog efkes afwachten tot 28/10 in Brussel! ♥ Superveel mensen die mij vragen of ze daarna ook zo'n shirtje kunnen krijgen ♥  Nieuwe speelbossen ontdekken in de buurt ♥ Pieterjan die na een paar blessuremaanden eindelijk weer mag lopen ♥ Tijdens de zwemles van Emil een wandelingske maken in de zalige herfstzon ♥ Nog efkes naast Emil in bed kruipen voor hij gaat slapen ♥ Megadrukke dagen waarop ik niet meer weet waar mijn hoofd staat, maar daar toch zoveel voldoening en contentement uit halen ♥ Steeds meer van mijzelf in mijn zoon herkennen ♥ Een leuke nieuwe series ontdekken op Netflix (Bonusfamiljen) met dank aan Julie ♥ Emil die zijn melktanden begint te verliezen en volledig in de ban is van de tandenfee ♥ Boeiende nieuwe projecten voor mijn werk, die maar blijven binnenstromen ♥ Pedagogische studiedagen waarop ik een vriendje bij Emil laat komen en plots een zee van tijd heb omdat die twee mij absoluut niet nodig hebben als ze samen aan 't spelen zijn ♥ Ne superlieve koter die mij ontelbare keren en op de meest onverwachte momenten zegt dat hij mij graag ziet ♥ Naar ne kinderfilm (Hotel Transsylvania) gaan kijken op een uitgeregende zondagnamiddag en er zelf ook vree mee moeten lachen #nevergrowup  

Wat maakt jou gelukkig?

Love, Josie xo

5 opmerkingen:

 1. Jaaaaaaa, Bonusfamiljen! Ik wacht al vol ongeduld op een derde seizoen 😊

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik vind het echt de max, merci om mij te 'beinfluencen'! :)

   Verwijderen
 2. Nu weet ik weer wat kijken op Netflix :-). En jaa Hotel Transsylvania is nog wel een leuke film :-)!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Zeker een aanrader qua serie; 't is grappig maar ook wel serieus. Een goed evenwicht!

   Verwijderen
 3. Die serie kende ik nog niet :-) Dus ik ga er eens naar kijken want ben intussen benieuwd geworden!

  BeantwoordenVerwijderen