zondag 4 november 2018

#lopentrut: de playlist

Ik loop altijd met muziek. Tijdens korte loopjes (max. 30 min) en morning runs (dan kan zelfs ik, stresskieken hors catégorie, vree genieten van de geluiden van de wereld die stilaan wakker wordt) doe ik het soms eens zonder. Maar anders loop ik altijd met een halve discotheek in mijn oren. Anders word ik zot van mijn eigen gedachten... Omdat ik de laatste tijd vaak de vraag krijg waar mijn running playlist te vinden is, heb ik ze eindelijk ne keer op Spotify gesmeten!

Ik waarschuw wel op voorhand: ik heb een vree eclectische, soms rare en niet zelden schaamtelijke muzieksmaak. Please don't judge me for that! Misschien haal je er wel inspiratie uit voor je eigen playlist... En hou je vooral ook niet in om andere toffe nummers te delen die ik kan toevoegen!

Er staan zo'n 250 nummers op en ik voeg er af en toe ook wat nieuwkes bij... Ik heb liever een goedgevulde playlist, je weet nooit dat ik verloren loop of in de gracht sukkel of zo. En soms heb ik ook gewoon geen zin in een bepaald nummer (ik ben een vrouw voor iéts hé) dus dan skip ik het. 

Hier is de link: 
#LOPENTRUT running playlist

Of je kan natuurlijk ook gewoon zoeken op #LOPENTRUT in Spotify. Dan vind je ze wel!

Veel luister- en loopplezier! :)

Love, Josie xo

2 opmerkingen:

  1. Ooh maar zo fijn zeg! Ik ga die straks eens zoeken in Spotify en er deze week mijn looptoertjes op lopen want ben er heel benieuwd naar. Ik kan dat trouwens niet goed lopen zonder muziek. Heb aan de ene kant wat ritme en beats nodig om me vooruit te duwen en anderzijds omdat ik net als jij ook wel eens zot zou komen van mijn eigen gedachten ;-)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Leuke playlist, ook voor de niet-lopers onder ons! :)

    BeantwoordenVerwijderen