zondag 10 februari 2019

10 toffe blogs om te volgen

Omdat het niet altijd over mijzelf moet gaan (want laat ons eerlijk zijn: zo interessant ben ik nu ook weer niet hé) vind ik het hoog tijd om eens wat andere leuke blogs in de kijker te zetten. Hier volgt een lijstje met 10 bloggers waar ik fan van ben!
De foto hierboven heeft op zich misschien niet zoveel met het thema te maken. Of toch wel, eigenlijk, want 'echte' bloggers poseren toch ook vaak met hun koffie hé? En ik vind mijn #ikbenvangent mok gewoon ook megacool, jong. Geef maar toe dat ge er stikjaloers op zijt!

Mrs Curly: ik mis geen enkele post van Anneke. Maar echt hé: GEEN.ENKELE. Ondanks het feit dat onze levens redelijk verschillend zijn, hebben we toch superveel gelijkenissen en herken ik mezelf vaak in wat ze schrijft en meemaakt. We zijn bijvoorbeeld allebei badass running bitches die niet vies zijn van een serieuze dosis zelfspot en sarcasme. Ik lees supergraag haar weekoverzichtjes elke maandag. 

Hoofdstuk Drie: Joni is nog zo'n wijze blogmadam. Ze schrijft over persoonlijke en alledaagse dingen, heel eerlijk en herkenbaar. Grappig en gevat ook, een vrouw naar mijn hart! 

Kelly Steenlandt: los van het feit dat ik Kelly een 4-tal jaar geleden heb leren kennen door onze blogs en ze intussen een héél goede vriendin geworden is (we wonen op amper 5 minuutjes van elkaar en we proberen 1 keer per maand af te spreken), lees ik heel graag haar blog. Als freelance fotografe maakt ze prachtige foto's, waardoor haar posts altijd pareltjes zijn.

Shoutyourheartout: ook Liese is intussen een goeie vriendin geworden. Ze blogt veel (toch in vergelijking met mijn eigen ondermaatse blogfrequentie) en het is altijd recht uit haar hoofd en haar hart. Ze neemt geen blad voor de mond en durft gevoelige of minder voor de hand liggende onderwerpen aansnijden.  

Perfect Imperfect: ik volg Katrien haar blog al een hele tijd. Ik vind bij haar vooral veel leesinspiratie. Ze is een echt leesbeest en dankzij haar heb ik al een aantal goeie boeken ontdekt en gelezen! Ze loopt ook, vaak met vallen en opstaan. En ze is daar ook heel eerlijk over, daar hou ik van.

Evi's Journey: Evi blogt over lopen, koken, lezen en het alledaagse leven met haar zoontje, haar job etc. Ik ga graag bij haar lezen omdat het allemaal zo herkenbaar is. We hebben gelijkaardige interesses en ook wel veel dezelfde struggles. Over balans en rust vinden en zo... Vorig jaar spraken we voor het eerst af en intussen hebben we er al een paar gezellige brunchdates opzitten. Er volgen er zeker nog!

Chez Julie: Julie is een levensgenieter uit het hipster-mekka Tienen die blogt over de 'dingen des levens', food en trips & travels. Altijd met een flinke dosis humor een een goeie korrel zout, daar hou ik van. Als ik in mijn Bloglovin' feed een nieuwe post van Julie zie verschijnen, ga ik meteen lezen! 

En nog ne kilometer: Inge is begonnen met bloggen toen ze begon te lopen, nog niet zo heel lang geleden. Ik volgde haar wel al langer op Instagram. Ik vind haar blog echt superleuk! Onder het motto 'oh what a runderful life' wil ze haar passie voor lopen delen met haar lezers. En daar slaagt ze echt wel in! Ik ben fan van haar vrolijkheid en haar openheid. Ik hoop dat ze nog héél lang blijft bloggen en lopen!

Runlovedream: op de loopblog van Aurélie ben ik ook 'vaste klant'. Ik herken veel van mezelf in haar: ze blijft zichzelf uitdagen en werkt hard en enthousiast naar haar doel toe. Ook als het eens wat minder gaat, blijft ze positief en bijt ze door. Een super ingesteldheid! Ik ontmoette Aurélie al op de Brussels Marathon en ik vond haar even sympathiek als ze overkomt op haar blog. Een echt crèmeke :)

Cupcakes & cashmere: ik volg weinig buitenlandse blogs (vooral uit tijdsgebrek) maar hier kom ik graag eens piepen, vooral naar de 'weekday wardrobe' posts van Emily. Ik hou van haar stijl en ik haal soms inspiratie uit haar outfits. Ze schrijft ook vaak over het combineren van een carrière (ze heeft haar eigen bedrijf) met een gezin en andere bezigheden. Ondanks het feit dat de blog gesponsord is, heb ik totaal niet het gevoel dat het niet 'echt' is. 

Welke blogs volgen jullie zoal? Deel ze gerust hieronder, ik leer graag nieuwe bloggers kennen!

Love, Josie xo

12 opmerkingen:

 1. Oeeh, leuk, daar zitten weer toffe nieuwe tussen om te volgen, merci!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Een aantal blogs kende en volgde ik al, maar toch nog een paar nieuwe dingen ontdekt!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Woohoo, leuk om mezelf te zien opduiken in je lijstje, en nog leuker om een aantal nieuwe blogs te ontdekken! Enne, dat van het 'meteen aanklikken in de feed' is trouwens geheel wederzijds 🙂

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Toch wel wat blogjes bij die ik nog niet kende. Leuk! Ik ga direct eens kijken ^^

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Veel van die blogs lees ik ook (behalve de running blogs, als badass cycling chick zoek ik eerder die dingen op ;)). Anneke haar blog heb ik trouwens via jou leren kennen denk ik (via een linkje in een post), die is de max, ook op haar Instagram :)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Toffe tips! Ik kende er al een paar, maar ook een pak nieuwe :-). Merci om te delen!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Serieus, ik ga gelijk keihard aan 't blozen en al :) *tomattekop*
  Da da niks minder dan volledig wederzijds is :*
  En ondertussen heb ik hier ook terug enkele nieuwe blogs leren kennen ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Leuk lijstje! De meeste ken/volg ik al, maar er zitten toch enkele nieuwe bij voor mij.
  Ik denk dat ik binnenkort ook eens een soortgelijk lijstje zal delen :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Oh leuk dit! Ik houd van lijstjes met leuke blogs. Mrs. Curly kende ik, maar de andere nog niet. Ik ga ze eens bezoeken!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wauw, hier ga ik dus van blozen! Dat ik tussen dergelijke topmadammen sta zeg :-) Er zitten er trouwens voor mij ook enkele nieuwe tussen dus ik heb terug wat leesinspiratie opgedaan!

  BeantwoordenVerwijderen