zaterdag 15 juni 2019

Blogbreak

Het is alweer eventjes geleden dat ik hier iets gepost heb. Het zal er de komende maanden niet op verbeteren want ik neem een blogbreak tot het einde van de zomer. En daar heb ik een goeie reden voor...


Ik geef toe dat het mij de laatste maanden al aan inspiratie, goesting en vooral tijd ontbrak om regelmatig te bloggen. Ik heb mij daar een tijdje slecht over gevoeld, tot ik besloten heb om het los te laten (heel moeilijk voor mij want ik ben wellicht een van de grootste losers in loslaten ter wereld). Toch vind ik dat ik jou, mijn lezer, een uitleg 'verschuldigd' ben omdat ik hier nog eventjes ga wegblijven. 

Het zit namelijk zo: zoals zoveel schrijvers droom ik er al heel lang van om mijn eigen boek te schrijven. Maar ik wist nooit over wat ik dan wel een volledig boek zou kunnen schrijven, dat mensen überhaupt willen kopen en lezen... 

En eigenlijk lag het al die tijd voor de hand. Lopen is mijn passie, mijn verslaving, mijn uitlaatklep die ik nodig heb om niet nog zotter te worden dan de geschifte zottin die ik al ben. Lopen geeft mij enorm veel voldoening en het maakt mij gewoon gelukkig. Bovendien schrijf ik er supergraag over, zoals je hier op de blog wel al hebt ondervonden.

Zo komt het dus dat ik momenteel bezig ben aan mijn eerste boek. Jawel, IK SCHRIJF EEN BOEK! MIJN EIGEN BOEK! Ik kan het zelf nog niet goed geloven maar ik vind het zooooooooo ontzettend leukkkkkk! 'Go Run' zal de titel zijn van het loopboek dat volledig ontstaan is in mijn eigen hoofd (hou u maar al vast aan de bomen). 

Het verschijnt op 3 december bij Uitgeverij Lannoo.  Het wordt een praktisch, toegankelijk en vooral megaleuk boek, geschreven vanuit mijn eigen onvergetelijke ervaringen en dolle avonturen als looptrut. Maar omdat ik natuurlijk niet alles weet en dat zeker ook niet pretendeer, kan ik rekenen op de hulp van een paar echte experts inzake training, voeding etc.

Ik ga nog niet alles verklappen, behalve dat ik mijn uiterste best ga doen om er een supertof boek van te maken. Ik geloof echt in mijn idee, en dat dit een boek gaat worden dat lopers graag gaan lezen. Er is niks mis met een beetje in jezelf geloven hé!

Ik kreeg trouwens al de vraag waarom het niet 'Lopen, trut' heet. Simpel: het is ook voor mannen bedoeld, en een man spreek je nu eenmaal niet aan als trut ;) Maar in feite is 'Go Run' de deftige verwoording van 'Lopen, trut'... of 'Lopen, eikel/lul', als je dan toch een mannelijke variant wil ;) 

Mijn manuscript moet binnen zijn eind augustus. En zoals iedereen neem ik intussen ook nog een paar weekjes vakantie. Dus vandaar dat deze blog hier in de zomer even zal stilliggen. Dat is gewoon prioriteiten stellen hé... 

Uiteraard kan je al mijn avonturen blijven volgen op Instagram want daar zal ik de wereld wél blijven ambeteren!

Tot snel! En zet dat boek maar al op je verlanglijstje voor kerstmis hé :)

Love, Josie xo

6 opmerkingen:

 1. Ik kijk zoooooooo hard uit naar uw boek!!!! Gaat geweldig worden! Da 'k het in mijnen kleinen teen voel (dendienen mèt teennagel *runners understand*). Heel veel succes alvast ;) Gij kunt da, loopkalle! ;)
  Aja, btw... ik noem den Husband dikwijls ne keer 'trut', zenne. Unisex, da woord.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Zooooo leuk! Heel veel succes met je boek!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wauuw wat een leuk nieuws! Veel succes! Nu moet ik wel terug beginnen lopen, ahja!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Het moet de eerste keer zijn dat ik zo hard uitkijk naar begin december in de zomer :-) Maar ik kan niet wachten tot wanneer jouw boek in de winkel gaat liggen. Heel veel schrijfsucces! X

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Waauw waauw waauw! Proficiat, nu al trots! Ik kijk er al naar uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. nog altijd een blogbreak? ;-) ik kijk al uit naar je boek!

  BeantwoordenVerwijderen